SJAJNA PRILIKA: rasprodaja prekrasnih retro komada iz zagrebačkog kina Europa

I vi se s nostalgijom sjećate ne samo sjajnih filmova u kinu Europa koje je već neko vrijeme zatvoreno, nego i njegovih prekrasnih fotelja i stolića koji su krasili manju dvoranu Müller? Ovog vikenda mogu biti vaši, a sve detalje saznajte u nastavku!

 


Dok mnogi nestrpljivo čekaju dobre vijesti poput one da se napokon otvara njihovo omiljeno kino Europa u zagrebačkoj Varšavskoj ulici, stiže jedna, podjednako dobra. Naročito će se njoj razveseliti ljubitelji dizajna i vintage komada koji su se vjerojatno nekoć zaljubili u prekrasne fotelje i drvene stoliće koji su bili u nekadašnoj Dvorani Müller, a možda ih i poželjeli imati u svome životnom prostoru.

Sada je prava prilika da se to i ostvari i bilo bi ju doista šteta propustiti!

Foto: ZFF

Ovaj vikend, 4. i 5. veljače, kako obavještava Facebook stranica ZFF-a (Zagrebačkog filmskog festivala), održat će se garage sale u nekadašnjoj Tvornici olovaka u Poljačkoj ulici 56 u Zagrebu.

Na rasprodaji koja traje u subotu i nedjelju od 11 do 15 sati u spomenutoj tvornici koji mnogi poznaju pod skraćenicom TOZ, naći će se u ponudi fotelje i stolići.

 

Foto: ZFF

“Svi komadi namještaja prodaju se u zatečenom stanju “VIĐENO – KUPLJENO” što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora. Prodaja i preuzimanje izvan navedenih termina, kao i rezervacije, nisu mogući. Na ulazu u Tvornicu olovaka Zagreb bit će označena lokacija prodaje. Moguće je doći osobnim i kombi vozilima pred ulaz u skladište. Plaćanje je moguće karticama i gotovinom. Ukoliko ostane neprodanih predmeta nakon navedenih termina, bit će organiziran još jedan garage sale”, stoji na stranici ZFF-a.

Foto: ZFF
Komentari