Naš poznati dizajnerski studio predstavio fantastične mini lampe Igram i Arigato

Naš nagrađivani domaći produkt dizajn studio Grupa predstavio je nedavno nove modele mini lampi. Riječ je proširenju postojećih kolekcija Arigato i Igram.

 


Produkt dizajn je uvijek nastojao biti funkcionalan i prilagođen duhu i potrebama vremena. Tako je i s rasvjetnim tijelima – ona postaju estetski i praktični dodaci koji se mogu prilagoditi svakom prostoru i svakoj potrebi modernog čovjeka.

U prilog tome govori i novi modeli lampi dizajnerskog kolektiva Grupa iz Zagreba. Kreativni trojac Tihana Taraba, Ivana Pavić i Filip Despot kreirala je nove mini modele rasvjetnih tijela. Rasvjeta je inače glavna preokupacija ovih dizajnera – po ovim proizvodima su postali poznati a i nagrađivani.

Riječ je ustvari o proširenju postojećih kolekcija Arigato i Igram. Arigato je postao bogatiji za kratku verziju zidne lampe a Igram za mini verziju stolne lampe.

Foto: Grupa

Igram

Lampa Igram osvaja svojim jednostavnim, minimalističkim dizajnom kao i mogućnostima. Novi model je prijenosna lampa na baterije i izvrstan dodatni izvor svjela koju ćete lako prenositi u prostoru te unijeti svagdje novu dozu stila i elegancije. Dolazi u dvije varijante s malo različitim centralnim dijelovima.

Foto: Grupa

 

Nudi tri razine jačine svjetla i zvrsna je za svaku prostoriju doma, a zbog dimenzija lako ju možete staviti i na blagovaonski stol te unijeti intimnu, toplu atmosferu.

Foto: Grupa

Lampa je vodootporna i dolazi u osam zapanjujućih boja, uključujući crnu, sivu, bijelu, plavu, zelenu, crvenu, brončanu i mjed.

Igram Portable također se može pohvaliti impresivnim trajanjem baterije, a može sjajiti do 8 sati maksimalnim intenzitetom, 17 sati na 45% intenziteta, te zapanjujućih 63 sata na 15%.

Foto: Grupa
Foto: Grupa

Arigato

Zidne svjetiljke sve se više koriste u uređenju doma jer su moćno saveznici u stvaranju dodatne količine umjetnog svjetla kao i atmosfere.

Foto: Grupa

Bogatoj liniji Arigato dodana je kratka zidna lampa Wall Extra Short. Štedi prostor pa je idealna umjesto stolne lampe na radnom stolu, kupaonici ili primjerice noćnom ormariću. Pored toga, dostupna je bez prekidača i kabla što ne samo da je praktično, nego i stvara čistiju estetiku i izgled bez ‘gužve’ na zidu.

Foto: Grupa

Kompaktni model Arigato Wall Extra Short dostupan je u duboko crvenoj, plavoj i zelenoj boji.

Foto: Grupa
Komentari