JESENSKA POSLASTICA: pripreme za sajam interijera InDizajn su u punom jeku

InDizajn sajam u Areni Zagreb veliki je jesenski događaj koji ne propuštaju stručnjaci iz svijeta arhitekture, građevine i opreme za dom, ali ljubitelji interijera i svi oni u potrazi za inspiracijom za uređenje životnog prostora.

 


Više od 80 izlagača – proizvođača namještaja i opreme za dom, produkt dizajnera, umjetnika i ostalih kreativaca okupit će se na novom, šestom po redu, sajmu interijera InDizajn koji će se i ove jeseni održati u Areni Zagreb.

Sajam je tijekom godina postao svojevrsna tradicija za sve ljubitelje lijepih i modernih interijera te iz godine u godinu okuplja i sve više izlagača i sve više posjetitelja.

Naime, organizatori – dizajnerica Mirjana Mikulec i njezin tim te RTL Hrvatska – svake godine se pobrinu da posjetiteljima pripreme bogat i zanimljiv sadržaj.

Pripreme za sajam su u tijeku i potrudit ćemo se i ove godine pripremiti kvalitetan i bogat program za naše posjetitelje. Ponudit ćemo inspirativna rješenja za uređenje doma: gotov namještaj, ali i onaj po mjeri, dizajnerske komade, raskošne dekoracije, zanimljive detalje i još puno toga. Vjerujem da će i naši izlagači, koji su već naši stalni partneri i suradnici, ali i naši posjetitelji, biti zadovoljni“, najavila je Mirjana Mikulec.

InDizajn

Ovogodišnji sajam InDizajn – Festival modernog doma, kojeg mnogi već s nestrpljenjem iščekuju, održat će se u prvim danima listopada, od 6. do 8.10, a u tih nekoliko dana sajam će na jednom mjestu, na čak 5000 m2 izložbenog prostora ponuditi najbolje iz svijeta arhitekture i dizajna.

Otvorenje prošlogodišnjeg InDizajn sajma / Foto: Sanjin Kaštelan

Ovaj doista veliki sajam veliki je poticaj i izvor korisnih informacija i inspiracije za stručnjake – arhitekte, građevinare, male obrtnike i produkt dizajnere kao i sve ljubitelje dizajna i one koji su u fazi opremanja doma.

U Areni Zagreb pruža se jedinstvena prilika u atraktivno koncipiranom prostoru iz prve ruke vidjeti novitete, trendove i nove ideje u svijetu interijera i opreme za dom.

S jednog od prethodnih InDizajn sajmova / Foto: Sanjin Kaštelan

Pored izlagača iz svijete opreme za dom, sajam će, kao i svake godine do sada, za posjetitelje osigurati sjajne sadržaje po kojima je već postao prepoznatljiv.

Za stručnu javnost organizatori pripremaju stručna predavanja poznatih domaćih, regionalnih i svjetskih imena iz svijeta arhitekture i dizajna pod pokroviteljstvom Mastercarda. Osim toga, u pripremi je i novo izdanje Bazara, jedinstvenog izložbenog prostora malih obrtnika, kreativaca i produkt dizajnera. Njihovi proizvodi moći će se kupiti uz prigodne festivalske popuste.

 

S jednog od prethodnih InDizajn sajmova / Foto: Darko Mihalić

 

Posjetitelji će također moći sudjelovati na različitim kreativnim radionicama pod pokroviteljstvom Bauhausa te razgledati izložbu radova mladih grafičara, dizajnera i kipara, a i ove godine će za posjetitelje biti organizirana bogata nagradna igra.

S jednog od prethodnih InDizajn sajmova  / Foto: Darko Mihalić

I na koncu, za sve koji na sajam dolaze s djecom, osigurali smo razigrani Dječji kutak. Mališani će, dok roditelji razgledavaju ponudu na sajmu uz šalicu DeLonghi kave, vrijeme provesti u igri i pod budnim okom teta čuvalica i stručnog osoblja.

Dječji kutak na prošlogodišnjem sajmu / Foto: Sanjin Kaštelan

Više informacija o sajmu interijera InDizajn možete pronaći OVDJE.

 

 

Komentari