Kolekcija aparata Gorenje by S+ARCK

Jedan od svjetski najznačajnijih dizajnera lansirao je minimalističku liniju kuhinjskih aparata koja malo koga ostavlja ravnodušnim.

Kolekcija se sastoji od niza ugradbenih i mikrovalnih pećnica, ploča za kuhanje, kuhinjskih napa, hladnjaka, ladice za zagrijavanje i dekorativnih vrata.

Gorenje by Starck
Gorenje by Starck

Reflektirajuće staklo u kombinaciji s nehrđajućim čelikom odstupa dizajnom od svega dosad viđenog, a uz inovativan dizajn, aparate prati najnaprednija tehnologija visokih performansi i energetske učinkovitosti.
Minimalistički dizajn jednostavno se uklapa u svoju okolinu i može doslovno postati odraz vašeg životnog stila i osobnosti.

Gorenje by Starck
Gorenje by Starck

Svi aparati kolekcije Gorenje by Starck međusobno su usklađeni. Na taj način korisnici mogu stvoriti svoju jedinstvenu kuhinju, prilagođenu njihovu životnom stilu. A možete se odlučiti i za samo jedan aparat, koji će oplemeniti vaš kuhinjski prostor

Philippe Starck međunarodno je priznati francuski dizajner. Njegovo dubokoumno razumijevanje suvremenih promjena, njegova zaljubljenost u ideje, njegova želja za obranom inteligencije upotrebljivosti – i jednako tako upotrebljivosti inteligencije – pratilo je jednu kultnu kreaciju za drugom. Od svakodnevnih proizvoda kao što je namještaj i cjedilice za limune do revolucionarnih mega jahti, individualnih vjetrenjača, električnih bicikala ili hotela i restorana koji žele biti izvanredna, stimulativna i intenzivno uzbudljiva mjesta.

Gorenje by Starck
Gorenje by Starck
Komentari