OSVJEŽENJE BORAVKA U STANU ZA PRODAJU: saznajte što je staging i inspirirajte se

Najbolji način za unošenje promjena u interijerima, bez obzira na to radi li se o stanu u kojem živite ili o nekretnini za prodaju i najam, definitivno su dekoracije

 

 

Dizajneri i agenti za nekretnine uvijek naglašavaju kako je važno pripremiti stan, kuću ili apartman koji namjeravate prodati ili iznajmiti. Nije dovoljno samo pospremiti interijer, nego ga i dotjerati. Upravo to učinio je tim Mirjane Mikulec u jednom stanu koji je bio u najmu dvije godine, a sada se priprema za prodaju.

“Kako bismo što prije pronašli nove stanare stan ćemo osvježiti bojom i glavni naglasak staviti na dnevni boravak”, otkriva Mirjana Mikulec te dodaje kako je stan dotjerivanjem dobio staging, uslugu koja doživljava veliki uspon u posljednjih nekoliko godina.

Riječ je o usluzi iz područja dizajna interijera koja podrazumijeva uslugu uređenja ili dekoriranja nekretnine kako bi se ona istaknula od konkurencije i kako bi se  potencijali kupci mogli zamisliti u njoj već pri prvoj posjeti.

 

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Marko Cindrić

“Sve više kupaca je u potrazi za nekretninom kojoj nisu potrebna dodatna ulaganja i koja je odmah useljiva. No prazan prostor nikad ne ostavlja dojam kao onaj namješteni i većina ljudi ne može zamisliti kako bi on u budućnosti mogao izgledati opremljen”, objašnjava Mirjana Mikulec.

Staging pomaže prodavatelju da pokaže nekretninu u najboljem svjetlu, ali i kupcu da dobije dojam što sve u prostor može stati i hoće li  nekretnina zadovoljiti njihove kriterije.

Pogledajte u video prilogu što je sve učinjeno u ovom dnevnom boravku te se inspirirajte za brzi makeover svoga dnevnog boravka!

Komentari