VILLEROY & BOCH: isprobali smo čarobnu božićnu kolekciju poznatog brenda

Kolekcionari, pozor! Na webshop i police Meblo Tradea je stigla nova božićna kolekcija posuđa koju potpisuje Villeroy & Boch.

 

 Villeroy & Boch jedan je od onih brendova čije stvari rado pokazujemo i čuvamo. Nerijetko je riječ o daru koji smo dobili za neku važnu obljetnicu ili na dar od neke drage osobe. Iako svaki komad s potpisom Villeroy & Boch izaziva interes, malo se koja kolekcija ovog brenda može mjeriti s onom blagdanskom koju krajem svake godine možemo vidjeti u izlozima dućana.

Foto: Ivan Črepić

Foto: Ivan Črepić

Tanjuri, šalice, ukrasne posude, snježne kugle i ukrasi za bor samo su dio bogate kolekcije koju je Villeroy & Boch predstavio ove godine. Istovremeno originalna, a opet tako tradicionalna, božićna kolekcija Villeroy & Boch nudi za svakoga ponešto: bilo da ste strastveni kolekcionar koji svake godine svoju policu obogati za još jedan, dva, tri komada ukrasnih posudica ili pak planirate poveću investiciju u posuđe za posebnu prigodu koje ćete koristiti dugi niz godina.

Willeroy & Boch
Foto: Ivan Črepić

Willeroy & Boch
Foto: Ivan Črepić

NAJSLAĐI BOŽIĆ IKAD. Blagdanska rapsodija by Mirjana Mikulec

I UKRAŠAVANJE MOŽE POČETI! Imamo najljepše božićne dekoracije za svaki stil

Ono što nam se posebno svidjelo u ovogodišnjoj kolekciji je mogućnost kombiniranja. Tanjuri, zdjele, posude i ostalo dolazi s nekoliko različitih uzoraka, pa želite li nešto neobično, možete ih međusobno kombinirati i dobiti originalan dojam. Ako ste pak klasičar i “mix&match” baš i nije vaš đir, uvijek se možete držati jedne linije i tako stvoriti harmoničan i klasičan izgled.

Willeroy & Boch
Foto: Ivan Črepić

Neovisno o tome koja varijanta vam bolje odgovara, sigurni smo da čarolija božićnog duha neće izostati. Na vama je samo da odaberete koji će elementi kolekcije najbolje upotpuniti vašu blagdansku idilu.

Cijelu kolekciju možete pogledati ovdje, a u nastavku pogledajte i našu galeriju.


PROMO

Komentari