Pakiranje je pola zadovoljstva

Pokloni bi trebali biti osobni, ako ne i simbolični. Kroz njih s najbližima dijelimo sjećanja na ugodne trenutke i pokazujemo da smo o njima promišljali. Za vrijeme blagdanske groznice oni ipak često djeluju i kao obaveza koju ostavljamo za zadnji trenutak u kojemu ponajmanje razmišljamo o zamatanju dara.

No, to je jedan od trenutaka koji možete iskoristiti za sebe i biti kreativni. Svaki DIY projekt djeluje terapijski – omogućava vam da se na trenutak odmaknete od svih obaveza i budete kreativni. Zašto, ovih blagdana, svoju kreativnost ne biste usmjerili na zamatanje poklona?Uostalom, oni će barem na kratko biti dodatna dekoracija ispod vaše jelke pa i njima možete zaokružiti svoju božićnu priču.

I pakiranje podliježe trendovima. Nekada su to bili sjajni papiri i mašne, a danas smo u vremenu koje cijeni minimalizam i osjećaj organskog. Na koji god stil se odlučili, razmislite o tome da odgovara ostalim dekoracijama u vašem domu. Kako bismo vas inspirirali donosimo vam nekoliko efektnih primjera s Instagrama.

Minimalno i rustikalno

https://www.instagram.com/p/_ZPA2hx7V8/?tagged=presentwrapping

 

Klasično elegantno

https://www.instagram.com/p/BcXAQfADGCD/?tagged=giftwrap

https://www.instagram.com/p/BcTY6FqhGwk/?tagged=giftwrap

Razigrano

https://www.instagram.com/p/BcTTDYnlhnm/?tagged=giftwrap

https://www.instagram.com/p/BcGJhLUA2rH/?tagged=presentwrapping

Komentari