15 sjajno uređenih dnevnih boravaka u kojima biste željeli živjeti

Volite prirodne materijale i blage, neutralne nijanse te iznad svega u svome životnom prostoru cijenite ugodu, smirenost i jednostavnost? Odabrali smo za vas dnevne boravke koji odišu upravo tim kvalitetama. Pored toga, moderni su, ali kombinirani s klasičnim elementima kako bi bili bezvremenski…

 

Uz spavaće sobe, dnevni boravci su prostorije u kojima u svom domu provodimo najviše vremena. To su mjesta opuštanja, ali i druženja s ukućanima i gostima – to nipošto nisu skrovita mjesta predviđena za izolaciju već mjesta za nezaboravne slobodne trenutke koje provodimo s dragim nam ljudima za koje želimo da se u našem domu uvijek osjećaju ugodno i dobrodošlo.

U njima će nastati neke od naših najljepših uspomena, stoga ne čudi što će jedna od prvih asocijacija na spomen riječi dom biti upravo prostor dnevnog boravka. Posve logično nameće se i nastojanje da ovaj prostor bude što ljepše i zanimljivije uređen.

Posebna pažnja u uređenju ovog prostora je potrebna i zbog toga što je dobro isplaniran i uređen dnevni boravak zapravo svojevrsna posjetnica svakog doma od kojeg je dobro početi planiranje uređenja i ostalih prostorija.

Da bismo vam to olakšali, donosimo galeriju inspirativnih dnevnih boravaka za koje smo sigurni da će vam zapeti za oko ili barem pružiti smjernice za uređenje onog vlastitog. Vjerujemo da će se boravci koje predstavljamo naročito svidjeti svima onima koji vole prirodne materijale poput pamuka, vune, jute, drveta… i blage nijanse sive, bijele i bež s dodacima u jakim kolorističkim akcentima, a bitno im je također da prostor odiše ugodom i profinjenom jednostavnošću.

Zavirite u našu galeriju i odaberite svoga favorita!

Komentari