Kuhajte sa stilom

Ove, dvanaeste sezone In Dizajna, veliku pozornost posvetili smo upravo kuhinjskim i blagovaonskim prostorima. Ako ste nešto propustili, ne brinite jer donosimo vam uvid u projekte koje smo osmislili, ali najavljujemo i nove. Pogodili ste – na temu uređenja kuhinja.

Premda nam užurbani životni ritam i svakodnevica često ne dozvoljavaju vremenske slobode koje bismo željeli, mnogi uživaju gotovo terapijski u kuhanju. Stoga je potrebno prostor rada dobro organizirati i učiniti ga ugodnim za boravak. Osim kuhinjskog i blagovaonski dio zahtjeva pozornost, obzirom da je objed vrijeme druženja i opuštanja nakon odrađenih obaveza.

Iskušali smo ove sezone mnoštvo stilova i načina obrade materijala kako bismo vam pokazali različite tipove kuhinjskih prostora.
Sezonu smo otvorili predstavljanjem prostora koji objedinjuje blagovaonski i kuhinjski prostor. I dok smo u kuhinji napravili mali eksperiment elegantnim kantiranjem, u blagovaonskom smo prostoru napravili nišu kojom smo mu dali i dodatnu funkciju učinivši ga idealnim mjestom za uživanje u prvoj jutarnjoj kavi.

Kako je izgledao proces preuređenja ove kuhinje pogledajte u prilogu na našem Youtube kanalu.

Želite li samo osvježiti svoj prostor, a da se pritom uistinu vidi razlika, u ovom vam prilogu donosimo uvid upravo u takav proces. Zadržavajući postojeće korpuse, a mijenjajući fronte i aparaturu stvorili smo novu, modernu kuhinju. Pogledajte kako.

Jedan od trendova koji ne jenjava svakako je spoj klasične elegancije i modernog minimalizma. Kako bismo postigli upravo takav efekt osmislili smo elemente s profiliranim frontama, a na radnu smo se površinu nadovezali osmišljavanjem otoka koji može poslužiti i za objedovanje i ugodno druženje u društvu. Kako bismo prostor učinili unikatnijim, jedan smo zid pak odlučili prekriti tapetama. Preuređenje prostrane kuhinje pogledajte u cijelosti na ovom linku.

Imate li ograničen budžet, a nužno vam je preuređenje blagovaonskog dijela kuhinje, pogledajte kako smo za svega 5.000,00 kn preuredili takav prostor. Inspirirajte se uz naš prilog.

Ne propustite nove epizode In Dizajna i pratite nas nedjeljom u jutarnjem terminu na RTL televiziji.

 

 

Komentari