Pogledajte kako je Vesna uredila hodnik i stubište inspirirana projektima studija Mirjane Mikulec

Gospođa Vesna Begovac uredila je, inspirirajući se projektima studija Mirjane Mikulec, ulazni hodnik i stubište u svome novome domu u Galižani kraj Pule

 


Moderno pročelje montažne katnice u Galižani kraj Pule skriva interijer inspiriran klasikom. To je vidljivo odmah na ulazu – hodnik i stubište vlasnica Vesna Begovac uredila je u stilu moderne klasike, a vodeći se projektima studija Mirjane Mikulec, prikazanih u emisiji InDizajn, kao i na društvenim mrežama.

Ulazni hodnik u prizemlju površine je šest četvornih metara i u njemu se nalazi konzolni stol koji, kao i svi ostali elementi, plijeni pažnju svojim izgledom.

Foto: Privatni arhiv

“Kuća je dijelom namijenjena za stanovanje (prizemlje) te iznajmljivanje (gornji kat)a, pa smo htjeli postići efektan izgled pri samom ulasku”, objašnjava Vesna koja je sve stvari u hodniku i stubištu nabavila u lokalnim salonima namještaja i trgovinama koje drže sitnice za dom.

Foto: Privatni arhiv

Budući da je prostor povezan sa stubištem koje ima vanjske otvore te da je baza svijetla, bilo je moguće unijeti tamne boje – šumsko zelenu, plavu i crnu te intenzivne cvjetne motive i ne zagušiti ili umanjiti pritom prostor.

Foto: Privatni arhiv

Zlatne površine na tabureima, ogledalu, kutijama i konzolnom stolu pojačali su dojam elegancije, klasike i raskoši, a cvjetni motivi podigli su cijeli prostor i učinili ga razigranim i vedrim.

Komode ispod stubišta kriju veliki prostor za skladištenje obuće i ostalih sitnica te osvajaju svojim nenametljivim dizajnom, a poseban šarm daju im uklade na frontama.

Foto: Privatni arhiv

 

Komentari