Pogledajte kako smo makeoverom stare kuhinje rješili i problem tople vode

Dotrajale i oštećene fronte i radna ploha, mrlje od vlage, oštećena zidna obloga i zahrđala pipa nisu bili jedini problemi koje je trebalo rješiti u kuhinji staroj 20-ak godina. Vlasnici je najveća želja bila dobiti napokon toplu vodu, kako je ne bi morala zagrijavati prilikom pranja suđa

 

Zbog čestog korištenja i izloženosti toplini i vlazi, kuhinje su mjesta koja najviše nagrize zub vremena. No, kako je nabavka nove veliki financijski izdatak na koji nismo uvijek spremni, može se učiniti djelomični makeover kojim ćemo neke dijelove zamijeniti novima, a nova boja zidova i zidnih obloga bit će dobrodošla u stvaranju sveopćeg dojma. Usto ćemo se riješiti mrlja nastalih od vlage, kuhanja, a koje se vole nakupljati na fugama, oko lajsni te rubovima gdje se spajaju zidovi sa stropom.

Upravo to je trebalo staroj dotrajaloj kuhinji, no vlasnica Nikolina više od toga željela riješiti naj-problem: nedostatak tople vode u kuhinji, što joj je otežavalo pranje suđa. Do sada je, naime, prije pranja suđa uvijek morala zagrijavati vodu. Tim Mirjane Mikulec prije svega uhvatio se ukoštac s rješavanjem toga problema. Nabavljen je i montiran niskotlačni i nisko-montažni bojler koji je smješten ispod sudopera te spojen s novom slavinom koja je sada instalirana u novi sudoper. Nakon toga sakrivene su plinske cijevi te se stavila nova, periva boja na zid, te stare fronte, kao i ručke zamijenjene novom. Ladica kojoj je otpao prednji dio konačno je obnovljena, a kuhinja se sada može pohvaliti i novom radnom plohom.

Kako je tekao cijeli proces preuređenja, saznajte u video prilogu!

 

 

PRIJE

InDizajn

 

POSLIJE

InDizajn
Komentari