MODERNA I FUNKCIONALNA: nova blagovaonica za mladu zagrebačku obitelj

Mlada obitelj počela je uređivati svoj stan i svaka pomoć im je dobrodošla. Mi ćemo ih danas iznenaditi novom blagovaonicom, koju su osvojili u nagradnom natječaju Iznenadi me

 

 

InDizajn će u suradnji s tvrtkom Meblo Trade ovaj puta opremiti blagovaonicu mlade zagrebačke obitelji, koja je osvojila uređenje prostorije zu svome domu na nagradnom natječaju Iznenadi me.

Budući da Martinina mlada obitelj stvara svoj prvi dom i puno je novca uloženo u grube radove i osnovne elemente, blagovaonica je namještena starim i klimavim namještajem koji, uz to što nije lijep, nije ni udoban. No, prije svega bilo je potrebno izmjeriti prostor, iznijeti stari pohabani stol i stolice, izmjeriti prostor i odabrati nove komade namještaja.

Iako je ovo jednostavan makeover s ograničenim vremenom, promjena je itekako vidljiva. Novi stol, nove stolice, tepih, dekorativni tanjuri na zidu te nova stropna rasvjeta učinili su da blagovaonica napokon izgleda dovršeno te da se stilski povezuje s ostatkom prostora, što do sada nije bio slučaj. Stari stol i stolice samo su nagrđivali prostor te su bili privremeno rješenje.

Mirjana je odabrala stolce suvremenog dizajna, a zelene kožne sjedalice s crnim metalnim nogicama odlično će se uklopiti uz stol u antracit sivoj boji s pločom koja imitira stari metal.

Kako bi Martina mogla ugostiti prijatelje i obitelj, odabran je stol na razvlačenje, a još dva stolca osigurat će mjesto za ukupno šestero ljudi. 

 

PRIJE

Foto: Saša Lisjak

 

POSLIJE

 

Foto: Saša Lisjak

Komentari