Kako je Valentina iznenadila prijatelje makeoverom bezličnog dnevnog boravka

Dok su prijatelji na putovanju, Valentina je iznenadila svoje prijatelje makeoverom dnevne sobe u kojem su joj pomogli tim Mirjane Mikulec i tvrtka Meblo Trade.

 

 

Svakoj prostoriji u domu dobro dođe osvježenje u vidu nekog novog komada namještaja, boje na zidovima, detalja poput biljaka, slika na zidovima, stolića…. Stoga tim Mirjane Mikulec u svakoj epizodi InDizajna nudi jednom gledatelju nagradni makeover jedne prostorije u domu. Ovaj puta je to dnevni boravak dvojice prijatelja. Dok su oni na putu, prijateljica Valentina u suradnji s timom Mirjane Mikulec i tvrtkom Meblo Trade priređuje im pravo iznenađenje. Uz djelomični makeover njihov je dnevni boravak zasjao u posve novom svjetlu!

Problem ovog dnevnog boravka jest da je namješten bez plana –  TV jedinica je improvizirana, dio namještaja je oštećen, a prostoru je prijeko potrebno osvježenje.

Mirjana Mikulec interijeri

Prvi korak bio je bojenje zidova u sivu nijansu, a zatim i unutrašnje stolarije, kako bi sve bilo koloristički usklađeno. Zidovi su još dorađeni slikama vlasnika stana kao i panoom s biljkama i osobnim uspomenama.

Stari trosjed zamijenjen je novim u sivoj nijansi, a nasuprot njega napokon osmišljena tv jedinica. Dodan je i novi tepih, usklađen s bojama u stanu te bijeli klub stolić neobičnog oblika. Naravno, našlo se mjesta i za dva praktična taburea.

Mirjana Mikulec interijeri

Kako bi se pročistio prostor, polica koja je bila u stanu montirana je iznad tv jedinice. Novi namještaj odlično se uklopio s postojećim, a poseban dojam konačnom izgledu dale su biljke. Tako se od bezličnog i neorganiziranog prostora dobio suvremen i prozračan dnevni boravak.  Tome je najviše pridonio novi namještaj kojim smo dobili prostor ugodan za odmor i druženje.

 

 

 

 

 

Komentari