NOVITETI U IZRADI NAMJEŠTAJA PO MJERI: pronađite favorite i stvorite dom kakav želite

Namještaj po mjeri i multifunkcionalni namještaj idealno su rješenje za opremanje svake prostorije u stanu, a trendovi među materijalima, mehanizmima i okovima se kontinuirano nadograđuju. Pogledajte koji su noviteti u svijetu namještaja po mjeri predstavljeni na InDizajn sajmu!

 

 

Sve veća potražnja za opremanjem malih stanova rezultirala je pametnim rješenjima u vidu namještaja po mjeri, ali i multifunkcionalnog namještaja koji će pomoći svakome tko u malo kvadrata treba smjestiti više funkcija. Elgrad je i ove sezone izbacio nekoliko noviteta koji će obilježiti uređenje interijera te smo odlučili predstaviti vam ih, kako biste dobili svježiju dozu inspiracije za svoj dom i maksimalno ga prilagodili svojim potrebama.

Noviteti na Elgradovom štandu na InDizajn sajmu pobudili su veliku pažnju posjetitelja. Svi su htjeli vidjeti kako funkcionira ILCA, sustav podiznih i preklopnih ležajeva idealan je za opremanje malih prostora, naročito gdje se na istom mjestu mora zadovoljiti nekoliko zahtjeva. Ovaj multipraktik ležaj ima ulogu i radnog stola te sofe.

Kako izgleda i funkcionira ILCA, pogledajte u video prilogu. Isto tako, u njemu ćete saznati  sve o novitetima organizacije unutrašnjosti ormara po mjeri – koji su novi mehanizmi i okovi, kako funkcioniraju te koje su im mogućnosti.

Uređujete li kuhinju, zanimat će vas da su fenix i getacore, poznati po svojim izdržljivim i antibakterijskim svojstvima, dobili sjajne nove uzorke. Kvalitetni materijal koji je također sve popularniji pri opremanju interijera je svakako Laminam, a na InDizajn sajmu predstavljeni su novi uzorci koji će se zasigurno mnogima svidjeti. Želite li u svoj dom unijeti dekor drva, razveselit će vas informacija da je došao novi prirodni furnir.

O svemu tome opširnije saznajte u video prilogu i inspirirajte se!

Komentari