NOVI IZGLED HODNIKA: kako trendi drvenim letvicama sami možete osvježiti prostor

Kako biste svom hodniku dali novi izgled, ne treba vam nužno novi namještaj ili pak boja na zidu. Pogledajte u našem ‘uradi sam’ prilogu kako za to odlično mogu poslužiti i letvice rezane po mjeri!

 


Zidovi hodnika obično su uski i u njima nema previše prostora pa često zjape neuređeni, bez imalo sadržaja i estetike. Dakle – vape za uređenjem! Najobičniji bijeli zid u hodniku može vam odlično poslužiti kao prazno platno za eksploziju vaše kreativnosti.

Kada pričamo o osvježenju zida svima prvo na pamet padne bojanje. Ali da biste mu dali novi izgled, ne treba vam nužno boja. Predlažemo vam drvene letvice rezane po mjeri. One su sada veliki trend u uređenju interijera, a InDizajn tim vam pokazuje kako ih sami možete vrlo jednostavno postaviti!

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

 


1. Izmjerite zid na koji ćete staviti letvice kako biste znali koju dužinu letvica trebate.

2. Naručite letvice po vašoj mjeri, željenih dimenzija. InDizajn je naručio letvice različitih dužina, kako bi dekoracija izgledala dinamično.

3. Na zidu označite olovkom gdje ćete lijepiti letvice.

4. Jednu stranu letvice obložite ljepilom i pričvrstite je na zid.

5. Ogledalo kukicom postavite na poziciju koja vam odgovara.

6. Ako imate prostora, uvijek je zgodno u hodnik postaviti i klupicu. InDizajn je odabrao gotovu iz Bauhausa koju je samu sklopio.

Ovakva klupa, osim što dobro izgleda, idealna je za odložiti stvari na ulazu, obuti se, izuti se ili posložiti ispod nje cipele koje češće koristite.

Na koncu, kukicama između letvica možete objestiti košare sa zelenilom koje će osvježiti prostor.

 

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

 

Komentari