Od bezličnog i nedovršenog balkona do ugodne oaze za odmor i uživanje

Gledatelj Mislav iz Karlovca na nagradni natječaj Riješi moj problem prijavio je svoj nedovršeni balkon, koji već tri godine čeka na uređenje. Tim Mirjane Mikulec učinio ga je ugodnijim i ljepšim mjestom

 

 

Uređenje balkona često ostaje zadnje na ljestvici prioriteta pri adaptaciji. Isto se dogodilo i Mislavu Maltaru iz Karlovca, čiji balkonski prostor, bez keramike, nije ugodan za boravak. Otkada je kupio kuću prije tri godine, balkon nikako nije dolazio na red za uređenje, pa su na njemu stare plastične stolice te pod bez adekvatne obloge. Stoga je svoj problem nedovršenog balkona prijavio na nagradni natječaj InDizajna te ga osvojio. Tim Mirjane Mikulec uz pomoć Bauhausa uspio je ostvariti Mislavove želje.

“Balkoni su mjesto za uživanje i odmor i zato bi trebali biti lijepi i opuštajući. Kako bismo i Mislavu osigurali jedan takav, prvo je na redu postavljanje keramike, nakon čega ćemo se pobrinuti za namještaj i dekoracije”, otkriva dizajnerica te dodaje kako je dekor keramike usklađen s bojom fasade kako bi prostor izgledao skladnije.

No, da bi balkon bio potpuno funkcionalan, potrebno je osigurati mjesto za sjedenje. Odabran je crni balkonski set od umjetnog ratana koji će mladi vlasnik lako održavati, a koji će lijepo izgledati u prostoru.

Kako je izgledao cijeli proces preuređenja balkona, pogledajte u video prilogu!

 

InDizajn

 

InDizajn

 

InDizajn

 

 

 

 

Komentari