RAJ NA GRADSKOM ASFALTU: vrt s terasom od 20m2 i prekrasnim žutim akcentima

Život u gradu jača čežnju s povezivanjem s prirodom. Uredite stoga svoj balkon, terasu ili vrt kako biste uživali u svojoj maloj zelenoj oazi. Imamo super inspiraciju!

 


Spremate se na uređenje od nule ili biste osvježili svoj eksterijer? Imamo prijedlog koji će vas potaknuti da odaberete smjele akcente i uredite vanjski prostor koji će prštati energijom i posebnošću.

U uređenju vanjskih prostora potrebna je također odvažnost, ako želite da odiše karakterom i privlači poglede, a vama osigura udobnost, spokoj i uživanciju.

Foto: Leroy Merlin

Ovaj gradski vrt s terasom površine 20 četvornih metara imao je dosta kvadrata koji su omogućili ostvarenje svih želja vlasnika. No, i ako imate manji prostor na raspolaganju, možete ukrasti neke od ideja koje će vam poslužiti u kreiranju dnevnog boravka na otvorenom.

Foto: Leroy Merlin

Terasa je uređena vrlo moderno s daškom boemskog stila koji pruža osjećaj odmora i okruženost prirodom bez napuštanja doma. Žuti zid je svakako najupečatljiviji akcent na terasi. Donosi sunce čak i kada je tmurno vrijeme. To neka vam bude poticaj da i vi razmislite o bojanju zida u neku intenzivniju boju.

Ako vam je žuta odviše intenzivna, možete je zamijeniti nekom drugom – primjerice, terakotom ili svijetlo plavom.

Foto: Leroy Merlin

Više usklađenih materijala odabrano je za ostatak uređenja – od keramike na zidu do kamena na podu, trske na naslonjačima, tepihu i teglama za biljke.

Bež tonovi donijeli su prirodnost i toplinu, a žuta i plava na ukrasnim jastucima malo su, uz žuti zid, osvježili prostor i unijeli dinamiku.

Foto: Leroy Merlin

Foto: Leroy Merlin

Foto: Leroy Merlin

 

Komentari