Romantična terasa za staru damu: blogerica je uredila majci prekrasan dnevni boravak na otvorenom

Poljska blogerica Joanna Bryk odlučila je ovog ljeta napokon dovesti u red terasu svoje majke. Budući da majka većinu proljeća i ljeta provede na njoj, terasa ima ulogu pravog malog dnevnog boravka na otvorenom pa je zaslužila ljepši i atraktivniji izgled

 

 

Joanna Bryk poljska je interior blogerica, o čijem smo mini balkonu nedavno pisali OVDJE, a sada predstavljamo i terasu njezine majke. Terasu od sedam četvornih metara Joanna je ovo ljeto preuredila te je konačni izgled objavila na svome blogu My little white home.

Oaza topline i elegancije: kada dizajnerica interijera uređuje stan za mamu

 

FOTO: JOANNA BRYK

Priča o uređenju eksterijera počela je u travnju, s dolaskom toplijih dana. Prvotna namjera Joanni je bila nabaviti samo jedan novi komad namještaja te zasaditi koju teglu cvijeća. Kako terasa nije imala zaštitu od sunca, a nalazi se na južnoj strani, Joanna je odlučila nabaviti majci suncobran koji je ustvari paviljon s metalnom konstrukcijom.

Postavljanje paviljona zasjenilo je terasu u vrijeme najvećeg sunca, ali istovremeno propušta svjetlost te – čini terasu znatno ljepšom.

FOTO: JOANNA BRYK

Nakon paviljona blogerica je shvatila da bi bilo dobro obnoviti i ostatak terase. Ostavljen je samo bijeli namještaj od tehnoratana, ali su zato dodane i tegle i žardinjere s cvijećem postavljene na “stupove” od kovanog željeza na paviljonu, prozorsku dasku i male stalke.

 

FOTO: JOANNA BRYK

Na postojeću metalnu ogradu terase stavljena je drvena ukrasna ograda koju je Joanna pobojala u bijelo te dodatno još objesila bijele zavjese na paviljon, koje su doprinijele atraktivnosti i ugodnoj atmosferi na terasi. Postojeće naslone za garnituru kao i ukrasne jastuke blogerica je presvukla u novi cvjetni dekor.

FOTO: JOANNA BRYK

Odabir paviljona odlično se spojio s postojećim namještajem, a bijela ograda, zavjese, bilje i detalji poput lampiona i ukrasnih jastuka stvorili su romantičnu atmosferu, s puno šarma i nostalgije, baš kako se sviđa blogeričinoj majci.

Komentari