DNEVNI BORAVCI U BOŽIĆNOM RUHU: ideje za tradicionalne, moderne i minimalističke dekoracije

Želite krenuti s božićnim dekoracijama ali niste sigurni koji stil biste ove godine u svom domu? Donosimo inspiraciju!

 

 

Iako za vrijeme blagdana volimo okititi baš svaki kutak doma, onaj kojem pridajemo najviše pažnje je ipak dnevna soba. U njoj provodimo najviše vremena pa ona zaslužuje i najviše dekoracija.


TRADICIONALNE BOŽIĆNE DEKORACIJE

Kombinacija crvenih i zlatnih dekoracija nepogrešivo asocira na Božić. Ukrasi u tradicionalnim bojama Božića u dom unose toplinu, veselje i čaroliju blagdana, ali i vraćaju nas u djetinjstvo.

Zlatna boja uvijek prostoru daje dozu elegancije i glamura, a crvena donosi dašak zaigranosti pa je ovo nepogrešiva kombinacija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@wowilovethat)

 


BOŽIĆ U MODERNOM RUHU

Ako su vam  tradicionalne boje Božića pomalo dosadile, odlučite se za hrabrije nijanse kao što su ružičasta, ljubičasta ili tamno plava. Ljubičasta i plava također svakom domu daju toplinu, a osim toga, djeluju vrlo svečano, baš kako i priliči blagdanskom raspoloženju. Moderne dekoracije jednako dobro će izgledati u klasičnim kao i modernim interijerima.


BOŽIĆNE DEKORACIJE ZA LJUBITELJE MINIMALIZMA

Božićne dekoracije nisu isključene ni za ljubitelje minimalizma. Jednako topla i svečana atmosfera u domu može se napraviti i s jednostavnim dekoracijama. Čak i samo nekoliko dekoracija dovoljno je za stvaranje jedinstvene blagdanske atmosfere. To mogu biti i ukrasi iz prirode kao što su grančice, a jednostavnost i minimalizam savršeno nadopunjuju i monokromatski ukrasi u jednoj boji, primjerice bijeloj ili srebrnoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gray and beige home (@greige.home)


Mi smo vam danas pokazali nekoliko primjera božićnog uređenja, no, kombinacija boja, ideja i stilova je beskonačna. U nastavku vam donosimo još nekoliko fotografija koje bi mogle poslužiti kao inspiracija, ali ne zaboravite, iako se neizmjerno veselimo jelkama, lampicama i raznim dekoracijama, ovih dana, najvažnije je ugodno provedeno vrijeme s obitelji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @make_my_day_home_decor

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @inspire_me_decor_1

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lorraine (@wellworninteriors)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angela 효진 (@_angelahlee)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ASHLEY // SHOREWORTHY. (@shoreworthy)

Komentari