KUPAONICA IZ SNOVA: donosimo savjete kako postići wellness oazu kod kuće

Kupaonica je važno mjesto svakog doma, no kako je urediti? Skupili smo par ideja i savjetovali se sa stručnjacima.

 

Mjesto gdje počinje i završavamo svaki dan – to je naša kupaonica. Kada krenete s uređenjem, ubrzo shvaćate kako je cjelokupni projekt puno zahtjevniji nego li ste mislili… no nema straha! Imamo par savjeta za uređenje koje su podijelili s nama stručnjaci iz GROHE-a.


ŠTO JE „IN“?

Jedan od najpopularnijih trendova za uređenje je postizanje wellness oaze u vlastitom domu. Tako su kupaonice postale puno više od mjesta za svakodnevnu higijenu, već su centralno mjesto opuštanja i brige o vlastitom tijelu. Neke moderne kupaonice uključit će i saunu, kromoterapiju, hidromasažu multifunkcionalnih tuševa i slično.

No, prije svega, važno je izabrati kvalitetne sanitarije. Kako bi sve povezali u jednu stilsku, ali i funkcionalnu cjelinu, GROHE nudi cjeloviti koncept dizajna koji se uklapa u već postojeći životni prostor.

Foto: Grohe

PREDNOSTI TERMOSTATA I TUŠ SUSTAVA

Sad je toplo, sad je hladno… nitko ne voli takva iznenađenja pod tušem! Kako bi spriječili nagle promjene temperature, osmišljeni su posebni termostati koji imaju integriranu GROHTHERM SmartControl tehnologiju.

Što to znači u praksi? Primjerice, termostat TurboStat osigurava stalnu temperaturu vode tijekom tuširanja, te ima ugrađen gumb 38°C SafeStop koji osigurava sigurnosno zaključavanje na temperaturi od 38 stupnjeva – što je izuzetno korisno za kućanstva s malom djecom.

Isto tako zahvaljujući tehnologiji GROHE CoolTouch, kromirana površina upravljačke jedinice se ne zagrijava što sprječava opekline uzrokovane vrućim kućištem, a ugrađeni EcoButton štedi potrošnju vode do 50%!

Foto: Grohe

 


PAMETNA TEHNOLOGIJA I POD TUŠEM

Tehnologija je naša svakodnevica, te nam je na mnogim razinama olakšala život. Ništa drugačije nije ni u kupaonici. Naime, linija GROHE Euphoria SmartControl, koja se osim po još elegantnijem dizajnu i termostatu za regulaciju temperature, ističe i po sustavu koji omogućuje multi-jet tuš.

Danas su izuzetno popularni “rainshower” i tuševi s masažnim mlaznicama koji mogu biti nježni poput kišnih kapi ili imitirati vodopad zahvaljujući Euphoria SmartControl sustavu – imat ćete osjećaj kao da se tuširate u prirodi!


NOVA LINIJA SANITARIJA

Kada pričamo o kupaonicama, nužno je spomenuti i sanitarnu keramiku. Trendovi se mijenjaju, a materijali i ponuda sve su zanimljiviji.

GROHE je zato predstavio četiri nove linije – Cube odlikuje kvadratni i minimalistički izgled, Euro kombinira izvrsne performanse i atraktivnu cijenu, zaobljeni oblici specifične su za Bau liniju, a najnovija Essence linija spoj je modernog i elegantnog dizajna.

U Essence liniji po prvi puta su predstavljene samostojeće kade, idealne za one koji žele postići kućni spa stil u kupaonici.

Foto: Grohe Essence

 

PROMO

Komentari