Jednostavno, a tako drugačije: božićne ideje koje osvajaju na prvu

I ako niste obožavatelj blagdanskog šušura i euforije kao ni blještavila koje dominira u izlozima dućana i na gradskim ulicama, dekoracijama u svome domu ipak ne možete odoljeti. Donosimo vam nekoliko ideja nadahnutih prirodom i jednostavnošću koje će sigurno zadovoljiti vaš ukus

 

 

Svijeće su nepresušan izvor inspiracije u našem domu i volimo se igrati njima i kombinirati ih s drugim ukrasima, a naročito u vrijeme božićnih blagdana. Već početkom Adventa naš dom postane bogatiji za vijenac u kojem centralno mjesto zauzimaju četiri svijeće koje simbolički označavaju tjedne što nas dijele od Božića.

Društvo im prave zimzelene grančice, češeri, mahovina, božikovina, kuglice, lampice, prigodne figure, ukrasne trake i mašne… ali i neke malo neuobičajenije sitnice. Stvari čija je osnovna namjena nešto posve drugo, dobivaju novu, dekorativnu ulogu, u što se možete uvjeriti u našim primjerima.


Foto: MiCasa

Stare ljestve, tanjuri, kutije, školjke, lončići, šalice i perlice postaju dio vrlo jednostavnih no zanimljivih dekoracija nadahnutih prirodom i dobrim starim vremenima.

Foto: MiCasa

Ako ste u potrazi za baš takvim – novim, svježim i originalnim idejama, baš kao i onima za kićenje bora, blagovaonskog stola i ostalih kutaka doma zavirite u našu galeriju i nadahnite se. Većina ovih dekoracija vrlo su jednostavne tako da ih možete napraviti sami, u vrlo kratkom vremenu i pritom se sjajno zabaviti i opustiti.

 

Foto: MiCasa

 

 

Komentari