5 načina kako stvoriti mjesto za dodatnu pohranu u domu

Od jednostavnih do ugradbenih rješenja, donosimo nekoliko prijedloga koji će vam pomoći da osmislite načine za dodatnu pohranu


Jedan od najčešćih nedostataka u stanovima jest onaj što rijetko koji stan ima dovoljno skladišnog prostora, naročito ako se radi o kućansku s nekoliko ljudi. Kako osmisliti novi prostor za pohranu, saznajte u nastavku.

 


UMETNUTE POLICE  U KUHINJI

Polica smještena u kuhinjskom otoku ili nekom drugom kuhinjskom elementu može biti vrlo zgodno mjesto za pohranu predmeta kao što su zdjele, čaše ili zalihe hrane koja se ne mora čuvati u frižideru.

 

PROJEKT: Homes To Love / FOTO: Andy Macpherson

POLICE IZNAD KREVETA

Police iznad kreveta postavljene od poda do stropa osim što će stvoriti dovoljno mjesta za skladištenje omogućit će vam i da neke od dekoracija  ili stvari koje su vizualno atraktivne izložite. Na ovaj način osim što se dobili prostor za skladištenje dobili ste i prostor za stavljanje dekoracija.

 

PROJEKT: Homes To Love / FOTO: Prue Ruscoe

 


POLICE NA PRAZNIM ZIDOVIMA U DNEVNOM BORAVKU

U nedostatku prostora police u uvijek prvi izbor. Idealne su one koje idu cijelom visinom, no ako nemate tu mogućnost, zbog primjerice kauča, televizije, radijatora i slično  uvijek se možete odlučiti na samo nekoliko polica. One pružaju dovoljno prostora za odlaganje knjiga, suvenira, cvijeća i ostalih sitnica.

 

PROJEKT: Homes To Love / FOTO: Maree HOmer

KLUPICA U SPAVAĆOJ SOBI

Za dodatni prostor u dnu kreveta možete dodati klupicu. Na ili u nju možete staviti kutije i spremnike, ali može poslužiti  i za knjige, časopise ili predmete koji vam inače u sobi stvaraju nered.

 

 

PROJEKT: Homes To Love / FOTO: Armelle Habib

 


KUTIJE ILI SPREMNICI

Kutije ili spremnici  uvijek su dobar izbor. S obzirom na veliki izbor boja, uzoraka i oblika koje se mogu nabaviti, sigurni smo da svatko može pronaći one koje će se uklopiti i u uređenje bez obzira na stil koji vlada interijerom.

Foto: Ideal Home

 

 

Komentari