SPAVAĆE SOBE U TAMNIM BOJAMA: sve popularniji izbor u uređenju interijera

Iako su se za uređenje spavaće sobe dugo birale svijetle i neutralne nijanse, novi trendovi u spavaonice donijeli su neke nove boje

 

 

 

Tamna boja u spavaćim sobama sve je češći izbor dizajnera interijera, ali i onih koji su se odlučili u uređenje ili renovaciju krenuti sami. Ako ste i sami razmišljali o takvoj spavaćoj sobi, ali se do sada još niste odlučili na taj pothvat, u nastavku donosimo inspiraciju.

 


Posteljina u tamnim bojama

Jedan do najlakših načina za promjenu u spavaćoj sobi je nova posteljina. Tamna posteljina, naročito ako je od nekog skupocjenog materijala kao što je primjerice svila, vrlo brzo će napraviti značajne promijene, ali i unijeti dozu luksuza u spavaću sobu.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli flock24design (@flock24design)

 


Bojenje zidova u tamne boje

Ako ne želite raditi velike renovacije ili mijenjati postojeći namještaj, još jedan jednostavan način za promjenu jest bojenje zidova. Možete se odlučiti za tamne nijanse plave, zelene, čak i za crnu boju.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli B L U _ (@bludesign.pl)


Krevet i ostatak namještaja u tamnim bojama

Umjesto zida ili posteljine, možete se odlučiti i za krevet ili neke druge komad namještaja u tim bojama. Ako ste dovoljno hrabri i želite vrlo dramatičnu spavaću sobu, tamni namještaj možete kombinirati s tamnim zidovima i posteljinom. Ako ipak želite balans između svijetlih i tamnih boja, s tamnim namještajem možete kombinirati neutralne boje posteljine i zidova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ashruti Narang (@lainternarredamento)

U galeriji pogledajte još nekoliko fotografija koje vam mogu poslužiti kao inspiracija ako razmišljate o spavaćoj sobi u tamnim bojama.

 

 

Komentari