Novo šarmantno izdanje minijaturnog balkona poznate poljske blogerice

Blogerica Joanna Bryk veliku pažnju poklanja i uređenju svoga balkončića, kojim, kao i ostatkom doma, dominira shabby chic. Bijela boja, romatnični detalji s patinom, cvjetne latice u pastelnim nijansama… sve to čini njezin eksterijer neodoljivim. Pogledajte najnovije ruho ovog malog raja

 

Joanna Bryk poznata je poljska blogerica i pod imenom Mylittlewhitehome redovito na društvenim mrežama i svome blogu objavljuje fotografije svoga doma, kao i sve ono što joj se sviđa u svijetu dizajna. Njezin dom u Varšavi, u kojem živi sa suprugom, troje djece i ljubimcem Tofimom, koker španijelom, neprestano mijenja svoje lice.

‘Cijelo vrijeme pokušavam svoju kućicu od svega 53 četvorna metra prilagoditi za potrebe peteročlane obitelji, želeći da sve bude lijepo, udobno i funkcionalno’, kaže Joanna, velika ljubiteljica shabby chica. U tom stilu uređena je i njezina kuća, a iznimka nije ni minijaturni balkon na koji se izlazi iz dnevnog boravka.

Kao i svaka prava dizajn blogerica i ljubiteljica interijera, Joanna svako malo mijenja izgled ne samo svoga doma, nego i balkona. Ostaje vjerna svome stilu – shabby chicu, ali uvijek su tu novi elementi koji unose dobrodošlu promjenu u ovaj prostor. Nova verzija njezina balkona znatno je jednostavnija i suzdržanija u bojama i detaljima nego prijašnja. Balkonom dominira bijela boja, a monokromatsko ozračje narušavaju jedino raznobojne latice cvijeća u teglama. Joanna je još pobojala i drveni pod u bijelo, kao i stolić i stolicu, no bilje i zanimljivi detalji učinili su da balkon ne izgleda odviše asketski i sterilno.

Pogledajte staru i novu varijantu balkona i inspirirajte se za uređenje svoga malog dnevnog boravka na otvorenom!

 

STARO LICE:

 

Foto: Joanna Bryk

 

Foto: Joanna Bryk

 

Foto: Joanna Bryk

 

Foto: Joanna Bryk

 

Foto: Joanna Bryk

 

 

NOVO LICE:

 

Foto: Joanna Bryk

 

Foto: Joanna Bryk

 

Foto: Joanna Bryk

 

Foto: Joanna Bryk

 

Foto: Joanna Bryk
Komentari