Kako su bundeve postale najpoželjniji detalj jesenskih interijera

Bundeve nisu ‘in’ samo za Halloween, nego tijekom cijele jeseni i zime. Ukrasite njima svoj dom, kao i balkon, terasu ili ulazni prostor. Kako, pogledajte u našim prijedlozima!

 


 

Zašto ove godine ne bi bili drugačiji? Bundeve mogu biti odlična dekoracija na stolu, kako u prirodnim narančastim bojama, tako i u bijelim, pa čak i u metalik zlatnim i srebrnim nijansama. One su odlična ideja za povoljne i efektne dekoracije.

Foto: Julie McGinn / Unsplash

Osim boje, potrebno vam je i nekoliko jeftinih detalja poput šljokica, ukrasnog papira, a odlično će se uklopiti i nekoliko prirodnih elemenata poput žireva, lišća, oraha… Lijepo će izgledati i pokoja jabuka ili klip kukuruza, ili što god vam se nađe zanimljivo od sezonskih jesenskih plodova. Od njih možete saviti i vijenac za vrata doma.

Foto: Laurey W. Glenn

 


Bundeve tako mogu poslužiti i kao dekoracija na samom ulazu u dom, a mogu biti i praktične pa tako predstavljati kućni broj ili mogu nositi prigodnu poruku.

Nemojte zaboraviti ni svijeće koje će dodatno naglasiti ugodnu atmosferu u prvih hladnijim večerima u studenom. Svijećnjaci različitih veličina, lampioni, pa i svjetleće žaruljice – sve to će dodatno stvoriti čaroliju.

Foto: Mark Teachey / Unsplash

Pogledajte našu galeriju inspiracija i ukrasite svoj dom ovim prirodnim dekoracijama.

 

Komentari