Kreiranje kutka za kućne ljubimce: akvarij je konačno estetski dotjeran

Kućni ljubimci sastavni su dio naših života – oni otkrivaju našu ljubav ne samo prema životinjama, nego i prirodi te običnom i jednostavnom životu. Oplemenjuju naš život i čine ga ljepšim, stoga i zaslužuju svoj lijepo uređen kutak u našem domu

 

Kućni ljubimci, bez obzira na broj kvadrata i broj ukućana uvijek mogu pronaći svoje mjesto u našem domu. Mlada obitelj odabrala je ribice kao kućne ljubimce budući da je suprug strastveni akvarist. No, kutak za akvarij i mnoštvo malih ribica i biljnih vrsta nikada do kraja nije osmišljen.

Stoga su se prijavili na naš nagradni natječaj Riješi moj problem te dobili priliku da se ovaj kutak stana konačno uredi. Akvarij je dio ugradbene plohe u kojoj je gornji dio dotrajala tanka ploča od iverala koja nije kantirana pa su rubovi oštećeni, a donji prazan prostor u koji svi ukućani sklanjanju ono što im je u tom trenutku nepotrebno, što ga čini neurednim i nimalo atraktivnim.

Kako bi akvarij više došao do izražaja, vlasnica je poželjela da uređenje gornjeg i donjeg dijela ugradbenog akvarija bude lijepo, ali ne previše upadljivo te da sve bude maksimalno funkcionalno. Stoga se tim Mirjane Mikulec odlučio taj prostor presvući frontama od bijelog iverala, s tim da je u donjem dijelu napravljen zatvoren skladišni prostor s policama te jednom ladicom.

Kako je tekao cijeli proces preobrazbe, pogledajte u video prilogu!

 

 

InDizajn

 

 

InDizajn
Komentari