TEDDY NAMJEŠTAJ: trendi komadi u interijeru u kojem želimo provesti zimu

Teddy bear kapute viđamo već nekoliko sezona pa je dan kada će postati poželjni i u interijerima bio samo pitanje vremena

 


Stolice i fotelje presvučene pravim ili umjetnim krznom preplavile su Instagram, ali i trgovine s namještajem. Najčešće dolaze u bijeloj boji ili u sivim i bež nijansama pa ih je lako uklopiti u svaki interijer.

 

Foto: Architecural Digest

Ove simpatične zaobljene krznene komade možete dodavati postojećem uređenju, što je izvrsna prilika za mini makeover.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WUUD Interior (@wuud.interior)


Krznene stolice tako mogu nisu strogo rezervirane za interijere inspirirane skandinavskim dizajnom ili japandijem, nego se mogu uključiti u svaki stil i biti mu izvrstan kontrast koji će nositi ulogu jakog akcenta.


Jednako dobro će izgledati u dnevnoj ili spavaćoj sobi, a posebno će šarmantan biti kutak za čitanje čiji je krzneni komad prava zvijezda.
Ovakav komad namještaja idealan je za zimske dane u kojima najviše vremena provodimo kod kuće u udobnosti i toplini doma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yazra (@y.azra.1)


Teddy komadi namještaja su vrlo zanimljvi jer s jedne strane, zbog mahom neutralnih nijansi i vrlo jednostavnog dizajna djeluju odmjereno i decentno, a s druge strane, zbog materijala donose toplinu i raskoš.

 


Stolice s uzorkom krzna djeluju vrlo atraktivno, zar ne? Savršeno im odgovaraju noge od drveta ili one metalne – prvima ćete postići veću dozu topline i prirodnog štiha, a drugima eleganciju i luksuz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WUUD Interior (@wuud.interior)

Komentari