Uređujete dom? Evo povoljnog modela grijanja koje će se savršeno uklopiti u interijer

Alternativni načini grijanja danas su sve popularniji. Rješenje kojem se ljudi sve češće okreću, ponajviše zbog dugoročne isplativosti, su tzv. IC paneli. Pogledajte kako se ugrađuje ovakav grijaći element u domu!

 


IC paneli postali su model grijanja za koji vlada sve veći interes, a razloga koji to opravdavaju je doista puno!

U nastavku vam otkrivamo sve pogodnosti ovakvog načina grijanja, a usput ćete u video prilogu vidjeti i kako su paneli ugrađeni u kuću koja se do tada grijala samo na peć na drva. Obitelj je nakon ugradnje ploča u dnevni boravak, panele odlučila ugraditi i u dječju sobu.

Prostorija od 20-ak kvadrata u kojoj boravi dvoje tinejdžera, dobila je dva panela koji funkcioniraju tako da ne zagrijavaju zrak poput ostalih grijaćih sustava, nego predmete u blizini – zidove, podove i ostalo, koji potom reflektiraju toplinu u prostor.

 

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Sunlife One IC paneli uklapaju se u gotovo sve prostore pa se tako ugrađuju u kupaonice jer im vlaga ne smeta. Ova vrsta panela najpogodnija je za grijanje stambenih i radnih prostora. Montaža je jednostavna, u prostoru nisu velika smetnja, a osiguravaju najbolju energetsku učinkovitost. Sama montaža gotova je za svega nekoliko sati!

Trošak uvođenja IC grijanja je mnogo manji od uvođenja bilo kojeg drugog klasičnog tipa grijanja poput, primjerice, plina. Drugi je pak trošak pogona. I tu su IC paneli efikasniji od konvencionalnih tipova grijanja jer kod IC grijanja nema nikakvog održavanja.

Prednost ovih panela je i lijep dizajn bijele boje bez okvira. Paneli su tanki i nisu upadljivi, tako da zaista u samo nekoliko sati možete dobiti efikasan sustav grijanja koji se ni na koji način ne ističe u prostoru.

 

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Pogledajte u video prilogu montažu panela u dječju sobu!

 

Komentari