Sitne promjene, veliki učinak: brzi i niskobudžetni makeover nikad dovršene kuhinje

Dotrajala ili nedovršena kuhinja čest je problem naših gledatelja. Jedna od njih, Jasminka Sarić baš je takav problem prijavila na naš nagradni natječaj Riješi moj problem… Pogledajte kako je tim Mirjane Mikulec s ograničenim budžetom izmijenio izgled njezine kuhinje

 

 

Tim Mirjane Mikulec dobio je zadatak osvježiti jednu kuhinju kojoj je preuređenje prijeko potrebno. Osim zamjene radne ploče, u ovoj kuhinji će napokon biti sakrivene bojler i cijevi, a napravit će se i viseći element koji nedostaje. Svi elementi radit ćemo od iverala koji smo kupili u Bauhausu. Nacrte s mjerama poslali smo u Bauhaus kako bi dobili plohe za sastavljanje potrebnih elemenata.

U Bauhausu ćemo odabrati i police kako i detalje kojima ćemo oplemeniti prostor.

“U kuhinji ćemo zamijeniti dotrajalu radnu ploču, a istu ploču stavit ćemo i na pomoćni element. Od iverala u boji bukve i bijelog iverala napravili smo viseći element. Iveralom smo zatvorili i bojler te tako vlasnici dali dodatni prostor za pohranu”, opisuje Mirjana Mikulec.

Još nekoliko detalja i kuhinja je gotova!

“Za novi izgled kuhinje nije nužno mijenjati sve elemente. Uz samo nekoliko preinaka, vaša kuhinja može izgledati svježe i ugodno”, zaključuje Mirjana Mikulec.

 

InDizajn

 

InDizajn

Komentari