Od prostorije zatrpane namještajem do ugodnog i šarmantnog dnevnog boravka

Naša gledateljica iz Rijeke, Ksenija Grgurić, prijavila je na nagradni natječaj Iznenadi me dnevnu sobu koja je zatrpana nespojivim komadima namještaja pa sve izgleda vrlo neskladno. Tim Mirjane Mikulec preuredio je boravak, ali i blagovanje koje je dio prostorije

 

 

 

Među mnogobrojnim prijavama nagradnog natječaja Iznenadi me našla se i ona Riječanke Ksenije Grgurić kojoj je tim Mirjane Mikulec u suradnji s Meblo Tradeom odlučio preurediti dnevni boravak u čijem sklopu je i blagovaonica. Problem Ksenijina dnevnog boravka nije mala kvadratura ili derutan izgled, nego neplansko uređenje zbog čega izgleda zatrpano i nezanimljivo. Njezina želja bila je da soba konačno postane osvježena i stilski zaokružena cjelina te ugodan prostor za boravak. Uređenjem je boravak poprimio moderniju notu, ali je zadržao elemente klasike i elegancije. Da bi se sve to dogodilo, osim zamjene određenih komada namještaja, bilo je potrebno osvježiti i urediti zidove.

 

PRIJE

 

 

Preuređenje je krenulo od izbacivanja nekih komada namještaja poput stola i stolica za blagovanje, starog kožnog trosjeda, zidova – pored novog sloja boja, dio jednog zida je ukrašen štukaturama unutar kojih je stavljena tapeta nježnog i prozračnog floralnog motiva koja je unijela dozu romantike u prostor. Unijeti su novi komadi namještaja u boravak poput klub stolića, tv komode i tepiha te ukrasnih detalja, a u dijelu blagovanja stavljeni su novi moderni stol i stolice.

 

 

POSLIJE

 

 

Foto: Darko Mihalić

 

 

 

Komentari