MODERNO, SMIRENO I SA STILOM: makeover spavaće sobe za mladi par

Spavaća soba u svakom domu zauzima posebno mjesto i trebala bi biti oaza mira i udobnosti. No, stil je ono na što također trebamo misliti. Sve to nastojalo se postići u spavaćoj sobi od 15 kvadrata

 

 

U sklopu projekta uređenja stana za mladi par, kojeg potpisuje studio Mirjana Mikulec interijeri i spavaća soba dobila je potpuno novi izgled.

Soba zauzima površinu od 15 kvadrata, a prije namještanja promijenjena je vanjska stolarija te su postavljeni novi podovi.

Budući da je u susjednoj sobi garderoba, u spavaonici nije bilo potrebe za ormarom pa je bilo dovoljno mjesta za komodu i stol za šminkanje.

 

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Saša Lisjak

Želja klijenta je vrlo jednostavno i elegantno rješenje, a s obzirom na to da su klijenti ljubitelji prirodnih materijala dizajneri su izradili dvije inspiracije koje prate inicijalnu ideju, ali se ipak razlikuju u kombinaciji boja i materijala. Odluka je na koncu pala na kombinaciju dekora drva, tapete na zidu iza uzglavlja i efektnih visilica s obje strane kreveta. Odabran je krevet s jednostavnim drvenim uzglavljem.

 

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Saša Lisjak

Namještaj – krevet, komoda i kozmetički stol je odabran u Perfecti Dreams, iz linije Vox koja se odlikuje kombinacijama drveta i bijele te vrlo modernih linija.

Kako je tekao kompletan makeover, pogledajte u video prilogu!

Komentari