IZNENADI ME: stara, neupotrebljiva kuhinja ustupila je mjesto novoj

InDizajn tim opet je u Vinkovcima i opet kod mame Slavice kako bi obnovio staru i derutnu kuhinju koja vapi za promjenom

 


Pred vama je još jedno preuređenje u Vinkovcima. InDizajn tim ponovno je posjetio mladu mamu Slavicu, kako bi joj uredio kuhinju, koja je gotovo neupotrebljiva. Naravno, posao nije bilo moguće odraditi u jednom danu…

Dok je Mirjana Mikulec u Meblo Tradeu pronalazila kuhinju koja će se dobro uklopiti u zadani prostor, za to vrijeme su se u Vinkovcima u kuhinji odvijali veliki radovi. Tvrtka Suhomont završila je sve građevinske radove, uključujući izmjenu instalacija, žbukanje i stavljanje glazure, kao i postavljanje keramike, koju je donirala tvrtka Vinkoprom.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Nakon toga je u Vinkovce stigla kuhinja, a ekipa stolarske tvrtke Kordić interijeri još jednom je priskočila u pomoć i krenula s montažom kuhinjskih elemenata.

S obzirom na to da je prostor prilično malen, linijska blok kuhinja bila je idealno rješenje. Da se ne bi zatvorio jedini izvor svjetlosti, element s hladnjakom smjestili smo nasuprot prozoru.

Budući da kuhinja dolazi sa svim aparatima, Slavica će konačno imati i perilicu posuđa koja će zamijeniti pranje posuđa u hladnoj vodi.

 

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

“Kao što možete vidjeti u video prilogu, razlika je i više nego očita. Slavica konačno ima prikladan prostor za spremanje obroka. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u preuređenju i bez kojih ovo ne bi bilo moguće”, ističe Mirjana Mikulec.

InDizajn tim još jednom želi zahvaliti svima koji su sudjelovali u ovoj akciji. Posebno našoj kolegici Ankici, koja je bila glavni koordinator projekta i Vlatku iz Meblo Tradea koji nam je još jednom pomogao da se projekt realizira u potpunosti.

 

Komentari