Boravak u orijentalnom stilu: evo kako su ga uredile dizajnerice na jedan dan

Naše gledateljice i strastvene ljubiteljice interijera Marija i Katarina dobile su priliku postati dizajnerice na jedan dan i pred kamerama InDizajna pokazati svoje umijeće i snalažljivost u uređenju. Na raspolaganju im je bio cijeli asortiman Lesnine…

 

 

Marija Đerek Kranjc i Katarina Nikolić dobile su priliku pokazati svoje umijeće uređenja prostora, ali i snalažljivost i brzinu. Jer, unutar samo dva sata bilo je potrebno u asortimanu Lesnine XXXL pronaći sve elemente – od namještaja pa do detalja potrebnih za uređenje. Zadatak je ovaj puta bio dnevni boravak u orijentalnom stilu što je Katarina s oduševljenjem dočekala:

“Orijentalna tema mi se jako sviđa. Cijeli moj život je orijentalan. Pogođeno 100 posto!”, izjavila je žustro Katarina, dok njezina suparnica Marija nije tako dobro reagirala na temu.

“Tema mi je vrlo zanimljiva, no nisam imala prilike prije susresti se s ovim stilom uređenja tako da će mi ovo biti veliki izazov”, rekla je Marija pred kamerama InDizajna.

Orijentalni stil prilično je rijedak u našim interijerima, eventualno se koriste neki njegovi elementi tako da se može reći da je zadatak bio prilično zahtjevan, tim više što su natjecateljice imale samo dva sata na raspolaganju. Jesu li uspjele pogoditi temu i donijeti u prostor koji su uređivale atmosferu topline i mistiku, materijale, boje i teksture te detalje karakteristične za orijentalni stil, saznajte u nastavku. Kao i tko je bio bolji i kome je Mirjana odlučila dati nagradu!

 

InDizajn

 

 

KATARINA

 

InDizajn

Komentari