NAGRADNO PREUREĐENJE: Petra je iznenadila svoga dečka novim izgledom sobe

InDizajn i Meblo Trade pripremili su još jedno iznenađenje gledateljima koji su osvojili nagradni natječaj Iznenadi me. Ovaj put dizajnerica Mirjana Mikulec i njezina ekipa preuredili su jednu mušku spavaću sobu koja je vapila za promjenom

 

 

 

Djevojka Petra osvojila je nagradni natječaj Iznenadi me na koji je prijavila sobu svoga mladića. U sobi ništa nije mijenjano od useljenja, tako da su godine učinile svoje, a stari namještaj ne djeluje nimalo lijepo ni privlačno. Tim Mirjane Mikulec u svega je osam sati i uz ograničen budžet posve promijenio izgled ove mladenačke sobe, koja sada ima svježiji, moderniji štih.

Foto: Marko Cindrić

Da bi soba dobila suvremen mladenački izgled, bilo je potrebno zamijeniti sav namještaj. Preveliki radni stol, oštećeni krevet, glomazni ormari i komoda, kao i sam raspored, vizualno su smanjivali prostor i činili ga neatraktivnim.

Foto: Marko Cindrić

Makeover je počeo obnovom zidova – novim slojem boje i tapetama na jednom zidu. U ‘paket’ bojanja ušao je i dio stolarije, odnosno sobna vrata.
“Poigrali smo se tamno sivim tonom kojim smo obojili vrata i dio zida uz koji smo smjestili radni kutak, a boja je usklađena s tapetom koja je postavljena u spavaći dio. Kako bismo zaokružili izgled, promijenili smo prekidače i utičnice, a odabrali smo i moderne crne staklene okvire”, objašnjava dizajnerica Mirjana Mikulec.

 

Foto: Marko Cindrić

Nakon obnove zidova, baza sobe je bila spremna za namještanje – stigli su novi krevet, ormar, radni stol, stolac, fotelja, tepih i pomoćni stolić.
Raspored namještaja u potpunosti je promijenjen. Na dno sobe tako je smješten krevet i dobiveno je dovoljno mjesta za ostatak namještaja. U produžetku na jedan zid smjestili smo ormar, dok je nasuprot njega mali radni kutak.

Foto: Marko Cindrić

Kako je tekao makeover pogledajte u video prilogu!

 

Komentari