NOVA SOBA ZA ANU: ostvario joj se san da ima napokon pristojan krevet s prostorom za pohranu

InDizajn je gospođi Ani iz Velike Gorice odlučio obnoviti spavaću sobu, čije je preuređenje osvojila na našem nagradnom natječaju Iznenadi me. Konačno joj se ostvario san da ima krevet s ladicama za pohranu!


Novi zadatak besplatnog preuređenja, koja su naši gledatelji i čitatelji osvojili u nagradnom natječaju Iznenadi me odveo je ekipu InDizajna u Veliku Goricu. Tamo ih je čekala gospođa Ana koja je na nagradni natječaj prijavila staru spavaću sobu. To je bila nimalo atraktivna dječja soba u smeđim tonovima, a Ana je želi namjeniti za sebe. Također, želja joj je imati veliki krevet koji će usto imati i ladicu ispod za pohranu stvari.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Do sada su u sobi od svega 10 četvornih metara bila tri ormara raspoređena na tri zida i dva manja kreveta. Dizajnerica Mirjana Mikulec odlučila je izbaciti jedan ormar i oba kreveta i potpuno promijeniti tlocrtnu organizaciju. Uz to, odlučila je promijeniti boje i stil uređenja te je stvorena nova i potpuno drugačija soba. 

Zidovi u prostoriji osvježeni su neutralnom i prozračnom bijelom, baš kao i ormari. Zatim je došlo vrijeme za novu karnišu, a nakon toga za krevet i tepih.

Detalji su birani u zemljanim nijansama koje su lijepo naglasile boju novog kreveta.

InDizajn / Foto: Darko Mihalić

Krevet u ovom slučaju nema ladice, kako je gospođa Ana poželjela, ali zato ima opciju sanduka, koji osigurava još više skladišnog prostora.

“Zidove smo osvježili bijelom bojom, baš kao i dva ormara kako bismo dobili bijelu i čistu bazu. Uz nju smo kombinirali zemljane tonove kojima smo postigli ugodnu i opuštajuću atmosferu. Vjerujem da ćete se složiti sa mnom da je krevet definitivno zvijezda ovog uređenja i da će gospođa Ana doista uživati u svojoj novoj sobi”, zaključuje dizajnerica.

InDizajn / Foto: Darko Mihalić

Pogledajte u video prilogu kako je tekao proces uređenja te kakva je bila Anina reakcija na sobu!

 

Komentari