Koji izazov! Dizajnerice Iva i Petra doista nisu očekivale ovakav zadatak

Ljubiteljice lijepih interijera Petra i Iva okušale su se u ulozi “dizajnerica na jedan dan” a njihov zadatak nije bio nimalo lak jer je tema bila ekstravagancija. Iako su mogle same odabrati prostoriju koju će opremiti na ovaj način, cure se ipak nisu proslavile. Evo što im je stvaralo problem…

 

 

Ovosezonski led u rubrici Dizajner na jedan dan probile su mlade dame Iva i Petra. Tema ekstravagancije ove ljubiteljice interijera nije nimalo oduševila, no olakotna okolnost bila je činjenica da su dobile slobodne ruke u odabiru prostorije koju će opremiti. Imale su dva sata vremena i cijeli asortiman Lesnine XXXL na raspolaganju.

“Tema mi je izazovna. Nemam iskustva s ekstravagancijom i nisam nikad to pretjerano istraživala pa će biti zanimljivo. Pomislila sam odmah na kič, dakle sve ono što nisam ja”, izjavila je Iva nakon što je čula zadatak. Petra se odlučila za opremanje blagovaonice, a Iva hodnika, a kako su se snašle u svojim zadacima možete vidjeti u video prilogu, kao i kako je dizajnerica Mirjana Mikulec komentirala njihove prijedloge uređenja.

No, kako su i Iva i Petra pomalo stilski zalutale u smjeru kiča, dizajnerica je opremila jednu prostoriju koja odgovara ekstravaganciji, a koju možete vidjeti na kraju priloga. Karakterizira je pretjerivanje i odvažnost pri odabiru i spajanju različitih elemenata, ali ne nužno onih kičastih. Djevojkama ipak čestitamo na snalažljivosti i kreativnosti koju su nesumnjivo obje pokazale!

 

 

IVA

 

InDizajn

 

 

PETRA

InDizajn

Komentari