Kraljevsko plava u srcu moderno-chic kombinacije

Spavaća soba od 15 kvadrata nije nas uspavala, dapače! U skladu s klijentičinim željama stvorili smo unikatno uređenje po mjeri inspirirano francuskim chicom modernih linija.

Foto: Darko Mihalić

Poveći spremišni kapacitet te bračni krevet mogu biti veliki zalogaj za prostoriju od 15 kvadrata, ali zahvaljujući inovativnim metodama izrade namještaja po mjeri, projektirali smo rješenje koje idealno ujedinjuje i funkciju i estetiku.Prije svega, dogovorili smo s klijenticom stilsku kombinaciju klasičnog ozračja, ali modernih, pročišćenih linija.

Foto: Darko Mihalić

To smo postigli povezujući elegantne, klasične elemente poput štukatura, zavjesa i tapeta s originalno dizajniranim namještajem po mjeri, kao što je veliki ugradbeni ormar te okvir bračnog kreveta s ladicama. Boja koja je dala plemeniti pečat ovoj prostoriji je kraljevsko plava, a koristili smo ju prilikom izrade baršunastog uzglavlja po mjeri te za dekor zavjese od istog materijala. Iako se ova boja intenzivno ističe na sivoj, neutralnoj podlozi, plava je sama po sebi smirujuća te je kao takva idealna za prostorije koje koristimo za odmor i opuštanje.

Foto: Darko Mihalić

Sviđa vam se? Mais oui 🙂

Pogledajte prilog InDizajna za više informacija:

Komentari