Moderne spavaće sobe zbog kojih ćete požaliti što ne živite u potkrovlju

Spavaća soba je intimna zona u kojoj napokon sve možete podrediti sebi i svom ukusu. No, počesto nam ponestane ideja. Pogledajte kako su to dizajneri riješili u potkrovljima… Dio ideja svakako možete ‘ukrasti’ i ako ne živite pod kosim krovom

 

 


Život u potkrovlju ima svojih nedostataka  i mana, pa tako i spavaća soba. No, u ovoj prostoriji to je manji problem nego primjerice u prostorijama u kojima više boravimo i krećemo se, pa nam je potrebna i ‘dostojna’ visina stropa, koje ova vrsta interijera baš i nema…

Foto: Planete Deco

Tu je i dodatni problem nedostatka svjetlosti, no on opet manje zahvaća spavaću sobu, jer u njoj ovaj segment nije toliko bitan. S druge pak strane, kosi krov stvara neviđenu intimu i toplinu, daje šarm cijelom interijeru i ovakvi stanovi uvijek su atrakcija sama po sebi.

 

Foto: Apartment Therapy

Živite li u potkrovlju i tražite i inspiraciju za uređenje spavaće sobe, zavirite u našu galeriju. Neovisno o budžetu ili stilu koji vam odgovara, bacite pogled naš izbor najzanimljivijih i najljepših prostorija.

Također, i ako ne živite u potkrovlju, nego interijeru standardne visine stropa, ove ideje možete lako primijeniti i na svoju spavaću sobu.

Foto: Onechitecture
Komentari