Novogodišnji party: dekoracije na koje nitko neće ostati ravnodušan

Pripremate zabavu kod sebe na Silvestrovo ili želite pomoći prijateljima kod kojih ste pozvani na najluđu večer u godini? Svakako biste trebali promijeniti dio tipičnog božićnog dekora i zamijeniti ih novim, prigodnima….

 


Najluđa noć u godini je pred vratima i već je vrijeme da počnete razmišljati o tome kako urediti svoj dom ako ste odlučili ostati kod kuće. Ili se možda pozvani kod prijatelja, a rado biste im pomogli ne samo oko pripreme hrane nego i uređenja?

Bilo da je riječ o velikom i bučnom tulumu, intimnoj večeri ili pak jednostavnoj zabavi s bliskim krugom ljudi, proslavu Nove Godine uvijek prati raskoš na stolu, ali i općenito u prostoru.

Foto: One Kin Design
Foto: One Kin Design

Trpeza je ispunjena probranim jelima i pićima uz obavezna pjenušac, ali svi znamo da to nije dovoljno da bi doživlja bio potpun. Atomosferu ćete postići sitnim, ali čarobnim dodacima…

Potrebno je uskladiti ubruse, čaše, stolnjak s dekoracijama – svježim ili umjetnim cvijećem, šljokicama, konfetama, mini borovima, zvjezdicama, prigodnim simbolima i natpisima koji najavljuju da smo tik do nove godine.

Foto: One Kin Design

Naravno, ne zaboravite lampice, lampione, balone i prskalice!

No, bilo bi dobro da razmislite o ukrasnim trakama oko vrata, papirnatim šeširićima, tuljcima, brkovima ili drugim zabavnim detaljima koje će nositi svi vaši uzvanici…

Foto: One Kin Design

Kao poticaj, nudimo vam niz sjajnih ideja kako ukrasiti stol, komodu, stropove, zidove… Inspirirajte se i oduševite svoje goste!

 

 

 

 

 

 

Komentari