INDUSTRIJSKI STIL U KUPAONICI: super ideje i savjeti kako ostvariti ovaj najpoželjniji način uređenja

Kupaonica u industrijskom stilu sve je traženija u uređenju interijera. Imamo nekoliko super ideja za inspiraciju te donosimo i savjete kako unijeti ovaj stil u najintimniju prostoriju doma.

 


 

 


CRNO BIJELA KOMBINACIJA

Koristite li crno bijeli kontrast, pripazite da budete umjereni. Odlučite li se njime obogatiti pod, za zid birajte bijelu ciglu koja će naglasiti stil, ali i smiriti cjelokupni izgled. Priču zaokružite crnim detaljima kao što su slavine, police, stolić ili okviri gledala, a birajte suvremene linije sanitarija.

Foto: Runnal

SPOJ MATERIJALA

Poznato je da je kombinacija cigle, betona i crnih detalja dobitna kombinacija želite li postići industrijski izgled. Sva keramika neka bude u dekoru betona. Prostor utoplite drvenim ormarićem, a suvremene sanitarije jednostavnih linija upotpunite crnim detaljima.

Foto: In4mal

TAMNI TONOVI

Postizanju industrijskog izgleda pomoći će vam odabir tamnih tonova. Crni zidovi i strop, keramika u dekoru betona ili tamnih ciglica s jednostavnim sanitarijama i crnim miješalicama, doprinijet će izgledu kakav želite postići.

Idejno rješenje: Mirjana Mikulec interijeri

SIROVI INDUSTRIJSKI STIL

Ovaj izgled dobit ćete odaberete li lijevani pod, zidove kao i strop ostavite u betonu. Odaberete robusnu sanitariju u tamnim tonovima uz nezaobilazne crne metalne detalje. Nemojte zatvarati cijevi jer će upravo one zaokružiti izgled prostora.

 

Foto: Shade degges

DOZA ELEGANCIJE

Spadate li u onu skupinu koja voli naznake industrijskog stila ali istodobno volite eleganciju, imamo nekoliko savjeta i za vas. Kombinacija dekora mramora i betona odlično se sljubljuje. Pridodate li tome jednostavne sanitarije i provučete crni moment kroz slavine, okvire ogledala, profile na staklu tuša postići ćete upravo ono što ste željeli – elegantnu kupaonicu s notom industrijskog.

 

Foto: Home Designing
Komentari