Kućica na kotačima? Ništa slađe!

Mnogi se za ljetnih mjeseci odlučuju na boravak u kamp kućicama. No, što ako mislite da one nisu dovoljno dobro opremljene za pravo opuštanje i djeluju vam skučeno?

Provjerite i uvjerite se da uz malo mašte i truda možete postići posve praktičan i nadasve ugodan prostor, koji će vam omogućiti da iskusite boravak u prirodi i otkrijete skrovita mjesta. Priznajemo, neke od ovih ideja iziskuju i pomoć stručnjaka, ali zato smo mi tu.

Kreveti na kat

Da, dobro poznato staro rješenje omogućit će vam
a) dodatan prostor
b) komociju

Dodatni savjet: prostor ispod donjeg kreveta iskoristite ili za skladištenje ili mu omogućite razvlačenje; jedno dodatno mjesto nije na odmet. A odlučite li se na bijelu boju za osvježavanje interijera i vizualno ćete ga povećati.

Multifunkcionalan i rasklopiv namještaj

Možda želite još više prostora za sjedenje i izležavanje? Opcija za to otvara se u prostoru kuhinje. Želite li ubaciti još jedan ležaj, svakako vodite računa da ima spremište, a ukoliko odbacite ideju klupica koje imaju spremište i okružuju stol, osigurajte si stol i stolice na rasklapanje koje ćete lako moći ukloniti ukoliko vam je potrebno više prostora.

Stilovi i boje

Ne morate se ograničavati; ovo je vaš osobni kutak u kojem ćete uostalom i provoditi slobodno vrijeme, stoga ga učinite ugodnim i osobnim. Ovo je izvrsatan primjer što sve možete s bojama, a da izgleda skroz drugačije

Previše? Imamo i primjer boho klasike…

…ili utjecaja šuma divljeg zapada i planina.

Inspirirani? Uvjereni da kamp kućice mogu biti sjajno mjesto za odmor? Koliko puta imate priliku odvesti svoju kuću na mjesto koje vam srce priželjkuje? Nije loš koncept, slažete se?

Komentari