Ljetni dekori

Posljednjih dana sigurno mnogi imaju potrebu pobjeći na more. Ako niste jedni od onih koji će ove godine put Jadrana, imamo rješenje za vas – dovedite more k sebi. Spojite ovog godišnjeg odmora ugodno s korisnim te s malim detaljima i kreativnim DIY inspiracijama unesite u svoj stan malo Mediterana.

Želite li zaista impresivan morski efekt koji će vas u trenutku transportirati u neku novu atmosferu, predlažemo da boravak ili spavaću sobu začinite efektnim zidnim tapetama. Različiti stilovi i tehnike printeva osvježit će svaki prostor, a ovisno o izboru i intenzitetu moći ćete se poigrati sa samim dojmom.

Pogledajte kako dva različita pristupa kompletno mijenjaju izgled vašeg interijera.

Ako mislite more približiti najmlađima; gusarski motiv jedan je od onih za koji se čini da ima beskrajne mogućnosti. Zaposlite klince, dodijelite im da sami stvore svoju gusarsku zavjesu, a zatim ju postavite na zidove. Uz to, dovoljno je promijeniti motive za posteljinu – Spiderman može čekati zimu, ljeto je vrijeme za pirate, mornare, ribare ili sirene.

Želite li samo svoje mjesto za zavalit se, zatvoriti oči i maštati o plaži? Možda je baš idealan izbor za vas viseća ležaljka poznatija pod imenom hammock. Uz malo vremena i uz izbor materijala koji vam se sviđa možete ju lako izraditi i sami. Nemate li terasu ili balkon, ovu visilicu možete postaviti i u interijer. Originalno i praktično; naš najdraži izbor.

Možda je idealno vrijeme da uz malo boje blagovaonici date novi izgled? Obojite svoje stolice u novu nijansu plave, a zatim blagovaonski stol obogatite podmetačima, priborom, vazama ili keramikom u morskim tonovima.

Želite samo jedan detalj kojim ćete naglasiti promjenu; odaberite neki od šarenih tepiha. Možda niste na šljunčanoj plaži, ali jednako je mekano za boso hodanje po stanu.

Fotografije: Pinterest

 

Komentari