Nedostatak skladišnog prostora u kupaonici stvara nered. Evo kako to možete jednostavno riješiti!

Često nam se dogodi da uređenje u nekim prostorijama ne privedemo kraju, pa prostor nije posve funkcionalan, a ni lijep. Upravo zato Mirna Lafter je prijavila svoju kupaonicu na nagradni natječaj InDizajna Riješi moj problem i osvojila ga!

 

 

Iako nova, zbog manjka spremišnog prostora i otkrivenog bojlera – kupaonica u obiteljskom domu djeluje nedovršeno i estetski neprivlačno. Stvari poslagane uokolo, na vidljivim mjestima stvaraju pored toga dojam nereda. Ovakva situacija čest je problem u interijerima. Zato ćemo na primjeru Mirnine kupaonice pokazati kako taj problem najjednostavnije riješiti, a pritom postići i estetiku te veći dojam ugode.

“Problem viška stvari na vidljivim mjestima u kupaonici i nedovoljno mjesta za odlaganje lako je riješiti ormarićima po mjeri za koje sam se odlučila i u ovom slučaju. S obzirom na to da je kupaonica suvremeno opremljena, odlučila sam se jednostavnim elementima zatvoriti dvije niše u prostoriji”, ističe dizajnerica Mirjana Mikulec koja je sa svojim timom i Bauhausom riješila ovaj problem.

Za ormariće je odabran iveral od kojeg su se ćemo napraviti police i vrata, kao i ormarić kojim ćemo sakriti bojler. Odlučili smo se za bijeli materijal kojim se nije zatvorio prostor, a k tome se lijepo uklopio u kupaonicu.

Pogledajte u video prilogu sve detalje kako je mijenjana kupaonica, ali i kako je riješen problem vlage!

 

 

InDizajn

 

InDizajn

 

 

 

Komentari