Krevet Orlando Plus: produkt želja kupaca i novih trendova

Kako zamišljate savršeni godišnji odmor? Je li to jedrenje, odmor u luksuznom hotelu ili možda put oko svijeta? Prestanite maštati – savršen odmor, baš kao na putovanju iz snova, možete si priuštiti i kod kuće u vlastitom krevetu. I to svaki dan. Sve što vam treba su odgovarajući krevet, udoban madrac i uživanje u jednoj trećini naših života može početi.

Znate onaj osjećaj kad idete na odmor i shvatite kako u hotelu spavate bolje nego kod kuće? Kako bi vam osigurali što bolji san, Perfecta Dreams stalno osluškuje vaše želje i potrebe te prati trendove na specijaliziranim sajmovima. Tako počinju priče o dizajnu svih kreveta, no posebnu pažnju plijeni Orlando Plus. Nastao iz želje da dizajniraju krevet za kućnu upotrebu s karakteristikama kreveta poput onih u vrhunskim hotelima. I uspjeli su.

Foto: Perfecta Dreams
Foto: Perfecta Dreams

Krevet je na tržište došao u svibnju 2014. godine i do sada stekao brojne poklonike. Reakcije kupaca redovno su vrlo pozitivne, oni prate svjetske trendove i žele spavati kao u vrhunskom hotelu, a krevet Orlando Plus napravljen je upravo zato da zadovolji kriterije vrlo zahtjevnih kupaca. U tome itekako uspijeva, jer je svojim stilom i udobnošću najsličniji krevetima hotela s više zvjezdica.

Karakteristike kreveta Orlando Plus:

  1.  ima jedinstvenu bazu box kreveta, a odabirom željenog madraca možete zaista dobiti vrhunsku kvalitetu i udobnost spavanja,
  2. dostupan je u standardnim dimenzijama, ali mi ga bez problema možemo izraditi i u dimenzijama prema vašoj želji,
  3. možete birati između dva modela i različite visine uzglavlja
  4. željeni izgled ćete dobiti odabirom iz široke palete boja tkanina, kože ili ekokože. U ponudi su tkanine za svačiji ukus.
Foto: Perfecta Dreams
Foto: Perfecta Dreams

Kako do kreveta Perfecta Dreams?

Ako se odlučite za Perfecta Dreams krevet, slobodno nas posjetite u našim salonima ili nam pošaljite online upit i zatražite ponudu. Imajte na umu i kako se kreveti proizvode u Hrvatskoj pa postoji vrlo kratak rok isporuke, a uz bogato interno iskustvo u proizvodnji box kreveta, možete biti sigurni kako s odabirom nećete pogriješiti.

Izvor i fotografije: PR

Komentari