Nova spavaća soba Ane Radišić: InDizajn tim uredio je poznatoj voditeljici spavaonicu

Voditeljica Ana Radišić uređuje svoj dom u novogradnji, a tim Mirjane Mikulec pobrinuo se za izgled spavaće sobe, osmišljen upravo kako je vlasnica željela

 


Naša poznata voditeljica Ana Radišić angažirala je tim Mirjane Mikulec za uređenje spavaće sobe koja se nalazi u novogradnji. Soba je uređena prema Aninim zamislima i željama. Prazna soba koju nije trebalo renovirati, kao i činjenica da u sobi nisu potrebni garderobni ormari, pojednostavili su i ubrzali proces uređenja.

“Budući da će soba pored spavaće biti garderoba, veliki ormar u spavaćoj sobi nije bio potreban. Stoga smo u uređenju sobu lišili svih suvišnih komada namještaja i koncentrirali se na krevet. Njega smo  smjestili na zid nasuprot vrata, dok je na suprotni zid došla konzola koja će poslužiti za odlaganje sitnica, a neće zatvoriti prostor”, otkriva dizajnerica Mikulec.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Marko Cindrić

U idejnom rješenju Ani smo bili predložili bojenje dva zida u dvije boje, no konačna odluka bila je ipak  njena. Kako je za tapecirani krevet s uzglavljem bila odabrana dominantna zelena, odluka je pala na bojenje jednog zida i to u nježni zemljani ton. Prema krevetu, koji se Ani najviše svidio, su se tako slagali svi ostali elementi u uređenju.

Ana se naime odlučila na model Paris iz Perfecta Dreamsa, boxspring krevet s bogatim uzglavljem koje će uz materijal baršuna i duboku zelenu boju zaista zauzeti glavnu ulogu u njezinoj novoj spavaćoj sobi. Također, krevet ima i skladišni prostor koji je Ana željela.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Marko Cindrić

“Kako se na suprotnoj strani izlaz na balkon, prozore smo zatvorili bijelim zavjesama, a na zidu preko puta smo se poigrali grafikama koje bojom i stilom odgovaraju samom uređenju sobe”, ističe dizajnerica.

Umjesto noćnih ormarića odabrani su visoki stolići, primjereni visini kreveta. Kroz prostoriju je provučena boja zlata koja se odlično uklopila sa zelenim baršunom.

Za osnovnu rasvjetu je odabrana razigrana bijela visilica koja je prostoru dala dašak romantike.

 

Komentari