Krevet New York: luksuz visokog kreveta u malim dimenzijama

Spavanje na visokom krevetu uvijek je poseban osjećaj. Bez obzira gdje se nalazili, ako smo na visokom krevetu osjećamo se luksuznije.

Često ga povezujemo sa spavanjem u ekskluzivnom hotelu. Moguće je kako je to naslijeđe iz prošlosti kada su visoki kreveti bili simbol bogatstva i društvenog statusa te su na njima spavali kraljevi i kraljice. A moguće je kako su kraljevi i kraljice na njima spavali, jer su bili tako udobni!

Perfecta Dreams
Perfecta Dreams

Kako god bilo, sreća je što si danas svi možemo priuštiti taj mali dašak luksuza u spavaćoj sobi. Naravno, ako je dobar san nešto u što želimo uložiti. Mi mislimo kako se ulaganje u dobar san, odnosno u kvalitetan krevet i madrac itekako isplati. Kao prvo, u krevetu provedemo trećinu života, a kao drugo, kvalitetan san ključan je za kvalitetan i produktivan život.

Perfecta Dreams
Perfecta Dreams

Toga su svjesni u Perfecti Dreams gdje se stalno osluškuju naše želje i potrebe kako bismo pronašli idealan krevet i madrac za sebe.

Visoki krevet za male i skučene spavaće sobe

Ako želite viši krevet u spavaćoj sobi, a mislite kako vam je spavaća soba premala – ne brinite. I mi znamo kako su spavaće sobe danas sve manje i skučenije.

Perfecta Dreams
Perfecta Dreams

Zato je osmišljen krevet New York koji će zadovoljiti kupce koji traže viši krevet malih vanjskih dimenzija. Uz dodatak prostora za posteljinu, ovaj krevet će vam dodatno uštedjeti prostor u maloj spavaćoj sobi. Krevet New York nastao je kao posljedica želja kupaca i najnovijih trendova sa specijaliziranih sajmova i pokazao se kao pun pogodak. Na tržištu je godinu dana i reakcije kupaca su izuzetno pozitivne.

Inače, box kreveti nastupili su na našem tržištu kao pravi trend posljednjih godina. Pružaju sasvim drugačiju vrstu udobnosti kreveta zbog visine i slojevitosti.

Krevet dolazi s madracem i nadmadracem

Krevet New York čini kompaktnu cjelinu i dolazi u kompletu s madracem i nadmadracem. U cijenu su također uključeni i uzglavlje te bočne ladice. Udobnost čini kvalitetan madrac džepićaste jezgre ukupne visine 25 cm, te nadmadrac visine 5 centimetara. Nadmadrac možete birati između visco elastične /memory/ ili hladno lijevane pjene.

Perfecta Dreams
Perfecta Dreams

Krevet prati nove trendove skučenih spavaćih soba s malim vanjskim dimenzijama (krevet je dimenzija madraca, jedino je njegova dužina uvećana za 5 cm zbog uzglavlja) i mogućnošću odlaganja stvari u ladicama ispod kreveta. Ovakav viši krevet često biraju ljudi koji imaju problema s leđima. Kod mijenjanja posteljine nije se potrebno saginjati, a i mnogo je lakše ustati s visokog kreveta.

Perfecta Dreams
Perfecta Dreams

Široka paleta tkanina omogućava da se krevet kreira prema vlastitim željama i uklopi u najzahtjevnije spavaće sobe. Navlaka nadmadraca izrađena je od udobne i kvalitetne tkanine koja sadrži 40 posto pamuka i može se prati na 40 stupnjeva.
Krevet je dostupan u dimenzijama 160×200 i 180×200 cm.

Perfecta Dreams
Perfecta Dreams

Kako do kreveta iz Perfecta Dreamsa?

Ako se odlučite za krevet Perfecta Dreamsa slobodno posjetite salone Perfecta Dreams ili pošaljite online upit i zatražite ponudu.
Imajte na umu i da se kreveti proizvode u Hrvatskoj, pa je samim time i kratak rok isporuke. A to je dobro, zar ne? : )

Više saznajte na www.perfecta.hr!

PR članak

Komentari