PARIŠKI CHIC U SPAVAĆOJ SOBI: sve se vrti oko raskošnog kreveta, a detalji pojačavaju dojam

Ljudi su različiti pa su tako različiti i stilovi koje biraju pri odijevanju ili pak uređenju prostora. Mnoge zato oduševljava mogućnost kombinacije različitih boja i materijala pri opremanju spavaće sobe. Danas je moguće kombiniranjem baze i uzglavlja osmisliti svoj krevet do posljednjeg detalja.

 


Soba koju imate priliku vidjeti u članku i video prilogu namještena je u stilu francuskog chica. Bogate teksture, štukature i upečatljivi manji komadi namještaja odredili su smjer uređenja. Naravno, sve se vrti oko kreveta.

“Poanta sustava mix & match je da svatko bira sam svoju bazu kreveta, na to nadodaje model uzglavlja kakav preferira, odabire model nogica i na kraju se odlučuje za potrebnu dimenziju, odnosno kvalitetu tkanina i boja”, otkriva Tea Tadej iz Perfecta Dreamsa.

Foto: Perfecta Dreams

Na taj način sami slažete krevet koji odgovara vašem ukusu i uklapate ga u stil koji želite. Kako je ovdje riječ o pariškom šiku, krevet s raskošnim uzglavljem u tamno smaragdnozelenoj boji savršeno se uklopio u taj stil.

U ovoj sobi kombiniran je s bazom na nogicama, ali on može funkcionirati i s drugima bazama. Onima s ladicom, sandukom ili okvirom.

Foto: Perfecta Dreams

Pri odabiru kreveta, osim o stabilnosti baze i kvaliteti madraca, važno je voditi računa i o visini kreveta. Kada je ona optimalna kao ovdje, lakše je dizanje s kreveta bez opterećivanja kralježnice, a  spava se iznad zone u kojoj se zadržava najviše alergena i prašine.

U sobi kojom dominiraju parket u dekoru hrasta, zelene zidne obloge i štukature, kao i zlatni detalji, zaokružen je dojam pariškog šika, naravno, s krevetom u centru pozornosti.

Foto: Perfecta Dreams

Komentari