Nakon 30 godina došlo je vrijeme da spavaća soba doživi makeover kakav i zaslužuje

Zanimljiv zadatak dočekao je našu ekipu u zagrebačkom kvartu Jazbina. Gospođi Mandi trebala je pomoć oko uređenja pomalo zapuštene sobe njezina sina. Naime, namještaj je star skoro tridesetak godina i napokon je došlo vrijeme za makeover.

 


Plan je bio zamijeniti sav namještaj u sobi no kako je ormar kvalitetan i još može poslužiti svrsi, njega se samo osvježilo novom bojom. Nakon izmjere prostora prvi Mirjanin zadatak bio je odabir kreveta prema kojem se dalje slagao ostatak uređenja.

Iako je riječ o maloj sobi, posla nije nedostajalo. Na samom početku radnog dana, nakon što je sve osim ormara izneseno, krenulo se s bojanjem. Odabir je pao na tri boje – dvije nijanse sive i zelenu. Uz tu kombinaciju odlično je odgovarala čak i tapeta koja je sve savršeno povezala u jednu cjelinu.

INDIZAJN/FOTO: TIN OSTROŠIĆ

Krevet je vraćen na istu poziciju. Odabran je onaj manjih dimenzija, 90 x 200 pa soba već na prvi pogled izgleda prostranije. Kako mladom vlasniku više nije potreban radni stol na njegovo mjesto je postavljena TV jedinica. Osim što zauzima manje mjesta, vrlo je funkcionalna i primjerenija od stola. Na zid pokraj ormara smještena je otvorena garderoba kao dodatno mjesto za odlaganje.

INDIZAJN/FOTO: TIN OSTROŠIĆ

Ova soba pravi je dokaz da dobrim odabirom elemenata i uz vođenje računa o njihovim dimenzijama sve potrebno može pronaći svoje mjesto.

Komentari