Udahnuli smo novi život u mali dnevni boravak

Malom dnevnom boravku četveročlane obitelji Lončar iz Oroslavja napokon je udahnut novi život zahvaljujući nagradnom makeoveru Iznenadi me i emisiji InDizajn s Mirjanom Mikulec

 

Useljenjem u novi stan obitelj Lončar htjela je prije svega riješiti problem dodatne dječje sobe pregrađivanjem jedne prostorije u stanu, pa je dnevni boravak ostao zadnji na listi prioriteta, čekajući neke bolje dane. Stoga ga je gospođa Vesna Lončar prijavila na naš nagradni natječaj Iznenadi me te i uspjela osvojiti brzi makeover. Zatečeno stanje nije bilo nimalo ohrabrujuće: u maloj prostoriji se nalazila komoda i tv prijamnik.

Prije nego se krenulo s namještanjem, tim Mirjane Mikulec obnovio je drvene dijelove prozora te radijator novim slojem boje, a zatim se krenulo na uređenje zidova, podova i stavljanje novih komada namještaja. Kako se soba ne može pohvaliti velikom kvadraturom, tamne boje nisu dolazile u obzir, osim u detaljima i na manjim komadima namještaja poput klub stolića. Na neutralnu bazu bijele i bež naneseni su akcenti u crnoj, zelenoj i žutoj boji. Upravo je ova posljednja nijansa razigrala čitav prostor i dala mu dinamiku i vedrinu.

Kako je tekao makeover te koja je bila reakcija vlasnice, pogledajte u video prilogu!

 

PRIJE

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

POSLIJE

 

Foto: Darko Mihalić

 

 

Foto: Darko Mihalić

Komentari