Efektno osvježenje: brzinski makeover apartmana na moru

Jedna od prostorija u apartmanu na moru, koja osim kao mini dnevna zona služi i za spavanje, doživjela je stilsku preobrazbu u svega nekoliko sati zahvaljujući osvojenom nagradnom makeoveru Iznenadi me i sada u novom ruhu spremno čeka svoje prve goste….

 

Kod apartmana za najam uvijek je bitno maksimalno iskoristiti prostor, no od ovakvih interijera se sve više očekuje i dotjeran izgled. Estetski kriteriji sve su bitniji gostima te je pred vlasnicima novi zahtjev koji često rješavaju u suradnji s dizajnerima, što se itekako u konačnici isplati. Vlasnik apartmana u okolici Zadra, Jozo Šarić, prijavio se na nagradni natječaj “Iznenadi me” te osvajanjem istog dobio priliku da prostor koji ljeti iznajmljuje turistima ovu sezonu dočeka u potpuno novom i ljepšem ruhu. Do sada je prostorija, koja služi kao mini dnevna zona ali i spavaonica, imala samo osnovne elemente – kutnu garnituru, stolić te stalak za tv, a tim Mirjane Mikulec u samo nekoliko stati stilski ju je preobrazio.

Prvi korak bilo je stavljanje tapete dinamičnog geometrijskog uzorka i vedrih, osvježavajućih nijansi a zatim je red došao na kreativno bojanje zidova, u kojem se bojama i oblicima stvorila poveznica s tapetom. Nabavljena je i nova kutna garnitura koja bojama više odgovara prostoru, a kao dodatni element za sjedenje nabavljen je praktični tabure, koji se po potrebi može i sakriti te tako stvoriti više mjesta u prostoru.

Kako je tekao cijeli proces preobrazbe apartmana, pogledajte u nastavku!

 

 

PRIJE

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

 

 

POSLIJE

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

 

Komentari